Kesin olmayan seçim sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13. Cumhurbaşkanı oldu. MHP lideri Devlet Bahçeli seçim sonuçlarına dair canlı yayında açıklamalarda bulundu.

“Türk milleti bugün tarih yazmış, kutlu varlığına, müstakbel geleceğine tertemiz iradesiyle sahip çıkmıştır.” Diyen Bahçeli, “14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde TBMM’de çoğunluğu Cumhur İttifakı’na tevdi eden Türk milleti 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanını seçmiş ve büyük Türkiye ülküsünü tescillemiştir. Hamdolsun ülkemizin önü ardına kadar açılmıştır.” İfadelerinde bulundu.

Bahçeli, “Milletimiz iftira ve inkar siyasetine prim vermemiştir. Yine milletimiz yalan ve yıkım simsarlarına itibar etmemiştir. Milli geleceğimizin zillete değil zafere müstahak olduğu tescillenmiştir. Dünya birleşmiş ve karşımıza geçmiş ancak Türk milletine sökmemiştir.

Küresel lobi, çıkarcı, eyyamcılar, entrikacılar, provokatörler, tefeciler, bankerler, ABD’sinden AB’ye kadar tüm ülkeler zilletin fermanını okumuş Çanakkale ruhunu, milli mücadele duruşunu aşamamışlardır. 14 Mayıs Seçimleri öncesi Türkiye dört bir koldan ablukaya alınmış her türlü iç ve dış mahreçli operasyonlar küstahça ilerletilip ihya edilmiştir.” Açıklamalarında bulundu.

Editör: Habererk Habererk