Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR"

2023 söylediklerimin hepsi için kader ve karar yılıdır. Tarihi bir seçim yapacağız. Artık bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. Vakit anbean yaklaşmakta, çember daralmaktadır. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesidir. Yolundan dönenlere, davasından cayanlara Mersin izin vermez, prim vermez, icazet vermez. Devlete istikrar, millete huzur getireceğiz. İstiklale tutkunuz, lider ülke Türkiye için her türlü zorluğu aşmaya azimliyiz.

"SARAÇHANE TİYATROSU FIRSATÇILIKTIR"

Kadın ve çocuklara zulüm yapanlar şerefsizdir. 6 yaşındayken tecavüze uğrayan mazluma göz yumulması kabul edilemez. Çocukların istismarına göz yumulması söz konusu değildir. Yargının kararını beklemek zorundayız. CHP'nin bunu siyaset malzemesi haline getirilmesi başlı başına sorumsuzluktur.

İBB Belediye Başkanı hakkında verilen karar sonrası Saraçhane tiyatrosu fırsatçılıktır. İBB Başkanı eğer bir suç işlemişse bunun sonucuna katlanmalıdır. Henüz sonuç açıklanmadan Saraçhane'ye altılı masa ortaklarını çağırmak Kılıçdaroğlu'na kazık atılmasıdır. Kılıçdaroğlu'nun tuzağa düşürmek için manevra yapanlara cevabı en iyi CHP'ye oy veren kardeşlerim verecektir."

Editör: Gökçe Sevim