Korkusuz gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu, bugünkü yazısında dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Bayraktaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bazı söylemleri dolayısıyla "kıyak çektiğini" söyledi.

Bayraktaroğlu, köşe yazısında CHP’lilerin Bahçeli’ye öfkelenmemesi ve onu incitmemesi gerektiğini söyledi ve “Bahçeli son üç yılki hedefi Recep Bey’in oylarını %20’nin altına çekmek... Kemal Bey’i %35’in üzerine taşımak...” görüşünü dile getirdi.

“CHP'YE 'KIYAK' DEĞİL DE NE?"

Bayraktaroğlu yazısında, “Devlet Bey bugüne kadar… Kime hakaret edip iftira attıysa: O kişinin yıldızı parladı…” ifadelerini kullandı. Devamında ise Bayraktaroğlu, Bahçeli’nin kime yanaşıp “canım, arkanda ben varım, mezara kadar seninleyim” dediyse o kişinin siyasi hayatının bittiğini dile getirdi.
Bayraktaroğlu, Bülent Ecevit, Mesut Yılmaz ve Tansu Çiller’i örnek gösterdi.

“Devlet Bey bugün de yine: Kendisine düşen görevi yerine getiriyor” diyen Korkusuz yazarı CHP lideri Kemal Bahçeli’nin Kılıçdaroğlu’na hakaret edip, iftiralar attıkça CHP’nin oylarının arttığını dile getirdi.
Yazısının devamını Bayraktaroğlu şöyle yazdı:

“O halde söyleyin bakalım… Bay Bahçeli’nin: “Sayın Kılıçdaroğlu’nu terörist Karayılan’dan ayırt etmek imkânsız...” deyişi... Kemal Bey’e ve CHP’ye "Kıyak" değil de ne?..."

Editör: TE Bilişim