Taha Duymaz depreme Hatay'da halasının evinde yakalandı. Enkaz kaldığı söylenen fenomen hakkında geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen "Hayatını kaybetti" demişti. Abla Semiha Duymaz ise iddiaları yalanlamıştı. Bir başa iddia ise Taha'nın ailesinin prim için cenazeyi sakladığıydı. Son durumu sosyal medya fenomeni Dilan Polat paylaştı.

dilan polat taha duymaz

İDDİALARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Dilan Polat Taha Duymaz'ın enkaz altında olmadığı iddialarına da ateş püskürdü. Polat, "Asılsız iddialara tamah etmeyin. Öyle bir şey yok kardeşim. İnsanlar bu enkaz altında değil diye düşünüyorlar. Öyle bir şey yok. Çocuk nereden bilecek de deprem olacağını organize edecek. Yapmayın. Evet bir şey var ama ablasını yadırgadığım şeyler var. Karışık...” açıklamasında bulundu.

Polat bir diğer açıklamasında ise “Zeynep abladan aldığın haberleri paylaş diyen takipçilere ithafen şunu söyleyeyim, ben aldığım her bilgiyi burada paylaşamam. Evet ufak tefek şeyleri yansıtmaya çalıştım. Burada her şeyden önemli olan can, canlar. Empoze olduğumuz şey bu. Anlıyorum sizi, ben bu durumu çok fazla öne çıkardım. Ama ben aldığım her şeyi burada paylaşamam. Dua edelim, bakın mucizeler yaşanıyor hala.” dedi.

Editör: Habererk Habererk