İsrail ordusu lübnan’da hizbullah’a ait hedefleri vurdu
İsrail ordusu, Lübnan sınırları içinde Hizbullah’a ait bazı hedeflerin vurulduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, gerçekleştirilen hava saldırılarının belirlenen noktalara yönelik olduğu belirtildi. Bu operasyonun, bölgedeki güvenlik durumu ve Hizbullah’ın faaliyetleriyle bağlantılı olduğu ifade edildi.
Saldırının ardından bölgeden gelen bilgilerde, hedef alınan noktaların etkili şekilde vurulduğu ve operasyonun planlandığı şekilde tamamlandığı bildirildi. İsrail ordusu, bu tür operasyonların bölgedeki istikrarı sağlamak amacıyla devam edeceğini vurguladı.
Lübnan tarafında ise henüz resmi bir açıklama yapılmazken, bölgedeki gelişmeler yakından takip ediliyor. Uluslararası toplumun da bu tür çatışmaların tırmanmaması için çaba gösterdiği biliniyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.