Tahtalı Barajı'nda Su Seviyesi Düşüyor

Tahtalı Barajı'nda Su Seviyesi Düşüyor
Prof. Dr. Yaşar, Eylül ayında Tahtalı Barajı'nın su seviyesinin kritik bir noktaya ulaşacağını belirtti.

Prof. Dr. Yaşar, yaptığı açıklamada, Eylül ayının gelmesiyle birlikte Tahtalı Barajı'ndaki su seviyesinin önemli ölçüde düşeceğini ifade etti. Bu durumun barajın dibinin görünmesine yol açabileceğini vurguladı.

Ayrıca, barajdaki su seviyesinin azalmasının bölgedeki tarım ve içme suyu kaynakları üzerinde olumsuz etkiler yaratabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Yaşar, bu durumu önlemek için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söyledi.

Son olarak, barajın mevcut durumu ve gelecekteki su seviyesi ile ilgili daha fazla bilgiye ihtiyaç duyulduğunu belirten Prof. Dr. Yaşar, yetkililerin konuyla ilgili çalışmalar yapmasını önerdi.184162 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.