Yazısında "Türkeş'in mezarını ziyaret.. Toruna Kur'an öğretirken fotoğraflar!.. Bayat, basmakalıp söylemlerle CHP ve liderine en ağır hakaretler.. Milliyetçi muhafazakâr tabana çekilen en son numaralar!.. Saray'da ve ona bağlı Genelkurmay karargahının üst yapılanmasında, referandum öncesi Sincar harekatı için ara formül arayışları devam ederken, çok önemli bir bilgiye ulaştım. R. Erdoğan'ın 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum arifesinde Cumartesi günü nasıl final yapacağına... Saray kaynaklarından ulaştığım bilgilere göre, Erdoğan, son düzlükte referandumu plebisit havasına çevirecek. Yani, vatandaşa "beni oylayacaksınız" mesajları ile gidecek. Cumartesi günü de tüm gün İstanbul mitingleri yapacak ve CHP ve lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu tek başına hedef tahtasına oturtarak çok ağır  söylemlerle yüklenecek..." demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Havalimanında darbecilerle iletişim kurduğunu bilseydim Yenikapı'ya davet etmezdim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kral FM, TRT radyoları ve yerel radyoların ortak radyo yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtlamış, "Hain darbe girişimi gecesi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun VİP salonundaki görüntülerini değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili olarak ''Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'nda VIP'teki görüntüleri kameralara takıldı. Işıldakları olan araçlarla tankların yanına geliyorlar. Orada bir görüşme söz konusu. Darbecilerle temasta bulunuyorlar. Hadi sen gidebilirsin diye ona yol veriyorlar. Oradan Bakırköy İlçe Başkanı'nın evine gidiyor. Oturduğu koltuk kontrollü bir koltuktur. Oradaya kasetle geldi, kasetle gidecek. Dürüst değildir bu adam. 7 Ağustos'ta Yenikapı buluşması yapıyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi davet edin diyorum. Havalimanında darbecilerle iletişim kurduğunu bilseydim davet etmezdim. Darbecilerle anlaşmış olan birini nasıl davet ederim?" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan’a Kılıçdaroğlu’ndan yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düğün salonundaki toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın “Darbecilerle görüştüğünü bilseydim Yenikapı’ya çağırmazdım” açıklamasıyla ilgili soruyu yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Sayın Cumhurbaşkanı, eğer bunu kanıtlarsa kendisine çok teşekkür edeceğim ama kanıtlamazsa müfteri ilan edeceğiz. Bir cumhurbaşkanı bir iddiada bulunuyorsa verdiği sözün ya da taahhüdün arkasında durmak zorundadır. Ben Yenikapı’ya da o arzu ettiği için değil, darbeye karşı olduğum için gittim. Milli irade için ben oraya gittim ve bir daha Türkiye darbelerle karşılaşmasın diye 12 madde halinde düşüncelerimi ifade ettim. Bugün aynı düşüncelerimin yine arkasındayım. Ben devleti paralel terör örgütüne teslim etmedim. O atamaların hiçbirini ben yapmadım. O atamaları kim yaptı? Kim devleti teslim etti, kim emniyeti, orduyu teslim etti? Onun için bana biri çıkıp bunu anlatsın.”

Editör: TE Bilişim