Haberlercom'un haberine göre, yaptırdığı dövme ve vücut modifikasyonları ile adını duyuran genç model Amber Luke bu sefer vampir dişleriyle dikkatleri üzerine çekti. Cinsel organına bile dövme yaptıran Amber Luke, bu sefer vampir dişleriyle gündem oldu. Instagram hesabından paylaştığı yeni 'vampir dişleri' hayranları tarafından oldukça beğenildi.

Baştan ayağa dövmelerle ve piercinglerle kaplı olan modelin yaptığı vücut modifikasyonu hayranlarını şaşırttı. Dişlerini gösterdiği fotoğrafla kendini 'vampir kraliçesi' ilan eden modelin paylaşımını hayranları beğeniye boğdu.

Avustralya'nın Brisbane kentinde yaşayan 24 yaşındaki dövme bağımlısı Amber Luke, son çılgınlığını gözlerinin akını maviye boyatarak yapmıştı.

Yıllardır vücudundaki dövmelere yaklaşık 20 bin sterlin (173 bin TL) harcayan model vücudunu değiştirmeye devam ediyor.

Psikolojik sorunlarıyla mücadele etmekte zorlanan Amber, 16 yaşına geldiğinde hayatına yeni bir yön vermek istediğini hissetti.

Psikolojik sorunlarıyla mücadele etmekte zorlanan Amber, 16 yaşına geldiğinde hayatına yeni bir yön vermek istediğini hissetti. Eski halinden sıkılan Amber, bedenini 'modifiye' ettiğini ve bu sayede kendini bulduğunu fark etti.

Editör: TE Bilişim