Kemer'de bıçaklanan Muaythai Başkanı Musayev'e saldıran 5 şüpheli adliyeye sevk edildi

Kemer'de bıçaklanan Muaythai Başkanı Musayev'e saldıran 5 şüpheli adliyeye sevk edildi
Kemer'de bıçaklanan Azerbaycan Muaythai Federasyon Başkanı Araz Musayev'e saldıran 7 şüpheliden 5'i adliyeye sevk edildi.

Antalya'nın Kemer ilçesinde 28 Mayıs'ta meydana gelen olayda, Azerbaycan Muaythai Federasyon Başkanı Araz Musayev (48), karın ve boğazından bıçaklanarak yaralandı. Olay, IFMA U23 Elite Büyükler Muaythai Dünya Şampiyonası'nın düzenlendiği Atatürk Spor Salonu'nun kapısında yaşandı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, Musayev'in kapıda beklerken bir kişinin yumruk atmasıyla düşmesi ve ardından kargaşa yaşanması görüldü.

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında, Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili 7 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerden Azerbaycan vatandaşı A.H.'nin olayın azmettiricisi olduğu öne sürülüyor. Diğer şüpheliler Özbekistan vatandaşları A.R., K.K., E.B. ve Azerbaycan vatandaşları M.İ.G., F.B. ve R.S. Olay sonrası şüphelilerin kiraladıkları araçla olay yerinden kaçtıkları, araçta kıyafet değiştirdikleri ve taksiyle Antalya Havalimanı'na gittikleri belirlendi.

A.R. ve K.K. Antalya Havalimanı'nda yakalanırken, Rusya'ya kaçmaya çalışan E.B. kırmızı bültenle Rusya'da yakalandı ve Türkiye'ye getirildi. F.B. ve R.S. ise görünüşlerini değiştirdikten sonra yakalandı. M.İ.G. de yakalanarak gözaltına alındı. A.R. ve K.K. ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, A.H., E.B., M.İ.G., F.B. ve R.S. "Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Araz Musayev'in ise birkaç gün sonra taburcu olması bekleniyor.

12686-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.