Shiva, corona virüsün aşırı abartıldığını ve sıkıyönetim getirmek için büyük paniğe yol açıldığını savunanlardan. Bu konuda, bilim dünyasında yalnız da değil bu arada sanılanın aksine. Tezi şu, büyük ilaç firmaları (Big Pharma), ilaç geliştirmekten para kazanamaz hale geldi, çünkü Ar-Ge’ye milyarlar harcayıp, toksikoloji yüzünden onay alamaz haldeler. O yüzden de gözlerini zorunlu aşı uygulamalarına diktiler. Doktor Shiva Ayyadurai, Kovid-19 ve ABD’deki oligarşi hakkında önemli saptamalarda bulunuyor. Diyor ki; “Büyük ilaç şirketleri, büyük tarım kimyasalları üreticileri ve büyük aşı üreticileri Amerikan sağlık sistemini kontrol eder hale geldi bugün. Bu elitler 2015’te BM üzerinden bir ütopya geliştirdiler. Bu da elitlerin iktidar projesiydi. Bir bağışıklık projesi yaptılar. Dünyadaki herkesi aşılayıp hastalıklara karşı bağışık hale getireceğiz dediler. Ben Cytosolve adında bir şirket kurdum. Burada vücudumuzdaki kimyasal yapı modelleniyor ve hangi hastalıklara karşı açık olduğumuz ve buna karşı ne yapmamız gerektiğini bize söylüyor. İlaç sektörü şu an krizde. 15 yıl ve 5 milyar dolar harcadıkları ilaçlar, toksik etkiler yüzünden FDA (ABD İlaç ve Gıda İdaresi) tarafından onaylanmıyor. Yani ilaçtan para kazanamıyorlar. İşte bu yüzden ilaç şirketleri aşı işine yöneldi. 1986’da Aşı Mahkemesi oluşturuldu. Çünkü 1962 ile 1986 arasında doğru yöntemlerle geliştirilmemiş, doğru yollardan denenmemiş, riskli aşılar yüzünden pek çok sakatlık meydana geldi. İşte bu mahkeme normal adalet sistemi içinde değil sağlık bakanlığı bünyesinde oluşturuldu ve en yüksek tazminat 250 bin dolar ile sınırlandırıldı. Bugün aşı, ilaçtan çok daha karlı bir sektör. Tazminat cezası çok az, maliyet düşük.” Doktor Ayyadurai, coronavirüsün arka planında bu hesabın yattığını savunanlardan. Onun bir iddiası da hekimlere yönelik. Hekimlerin genel olarak bağışıklık sistemi hakkında yeterli donanımının olmaması, virüs konusunda yeterince isabetli karar verememelerine yol açıyor.

Doktor Shiva Ayyadurai, Çin’de görülen Kovid19 ile İran ve İtalya’dakilerin farklı türler olduğunu söylüyor. Ve ona göre tüm bunların kaynağı, ABD’deki (Temmuz 2019’da ‘sızıntı’ yüzünden kapatılan) biyo savaş üssü Fort Detrick olabilir. Doktor Shiva, “Bu derin devlet için Amerikan, Çin, Hindistan çıkarları önemli değil, önemli olan kendi küresel çıkarları” diyor. Ayyadurai’ye göre, Big Pharma, Bill Gates, Hillary Clinton bu işin arkasındaki derin devlet ekibinden.

“Bu iş bittiğinde, aşı olmayan hiç kimse ehliyet alamayacak, trene, uçağa binemeyecek, iş başvurusu yapamayacak, jimnastik salonuna kayıt olamayacak” diyor Hint asıllı Amerikalı doktor.
 

Editör: TE Bilişim