John’un hayatının nasıl olacağı küçüklüğünden beri belliydi. Babasının bir restoranı vardı ve bu restoranı büyütme sorumluluğu onun omuzlarındaydı.

Karşısına çıkan tüm zorluklara rağmen üzerine düşen görevi gerçekleştirmeyi başardı. Ancak aile işletmesine olan bu bağlılığı ona pek çok şeye mal oldu.

Arkadaşlarını, ailesini ve ilişkilerini bozdu ancak John her zaman bir gün bunları düzeltebileceğini düşünerek işlerine devam etti.

Mesele şu ki, Restoranlarını işleten  hiçbir sorumlu bu sosyal deneyin bir parçası olduklarını asla bilmiyordu. Yani, bunu başarmak için John'un kılık değiştirmesi gerekiyordu. Baştan aşağı evsiz bir adama dönüştürüldü!

John hiçbir zaman mali sorunlarla gerçekten mücadele etmemişti ve her zaman toplumun saygın bir üyesi olarak kabul edilmişti, bu yüzden makyajından sonra evini terk edip yabancılardan çekingen bakışlar almaya başladığında kalbi kırıldı.

Ta ki bir gün doktoru kendisine kimsenin duymak istemeyeceği bir haber verene kadar! John zamana karşı yarışmaya ve geçen onca yıldır yaptığı hataları düzeltmeye başladı.

Çalışma arkadaşlarını bir teste tabi tutmaya ve aralarından birinin servetini hak edip etmediğini görmeye karar verdi.

Doğruca en büyük restoranlarından birine girdi ve müdüre yaklaştı ama daha ağzını bile açamadan müdür ona bağırmaya başladı! John'un restorandan derhal kovulmasını emretti!

Bu alanda çok az deneyime sahip olan John işine odaklandı ve babasının hayallerini gerçeğe çevirmek için çalıştı.

Aradan geçen onlarca yılın ardından bunu başardı ve lüks restoranlar dünyasında bir imparatorluk kurmayı başardı.
 

Editör: TE Bilişim