Rusya-Ukrayna Görüşmeleri İstanbul'da: Dolmabahçe Sarayı'nda Heyetler Bekleniyor

Rusya-Ukrayna Görüşmeleri İstanbul'da: Dolmabahçe Sarayı'nda Heyetler Bekleniyor
Rusya ve Ukrayna heyetleri, 3 yıl aradan sonra İstanbul'da Dolmabahçe Sarayı'nda görüşmek üzere bekleniyorlar.

Mart 2022'den sonra ilk kez İstanbul'da bir araya gelmesi beklenen Rusya ve Ukrayna heyetleri, 3 yıllık aranın ardından Dolmabahçe Sarayı Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisi'nde görüşecek. Toplantı salonu, görüşmelerin yapılacağı yer olarak belirlenmiş durumda. Ancak, henüz heyetlerin Dolmabahçe'ye gelişleri gerçekleşmedi.

Görüşme öncesinde, yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubu Dolmabahçe Sarayı'nda hazır bulunuyor. Heyetlerin, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'daki görüşmesinin sonucuna bağlı olarak Dolmabahçe'ye gelecekleri belirtiliyor.

Görüşmeye yoğun bir basın ilgisi var. Japonya, İngiltere, Kazakistan, İsveç, İspanya, Danimarka, Hollanda ve Fransa'dan gazeteciler de dahil olmak üzere, çok sayıda basın mensubu sabahın erken saatlerinden beri Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi önünde bekliyor.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.