5-6-7 Temmuz tarihleri arasında yılda bir kez gerçekleşen Güneş - Sirius kavuşumuna doğru ilerliyoruz. Kuran’ı Kerim’de şira olarak adı geçen bu yıldız, tılsımlı günlerin habercisidir. Kaderin yazıldığı gün olarak adledilen bu yıldızın altında sübliminal bir mesaj yatar. 
Eski kadim astrologlar, bu yıldızın yükselişi ile önümüzdeki bir yılın neler getireceğine dair mesajları göz önüne alır. Şems bir sözünde şöyle der : “ Kader hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir.” Bu sebepten, ‘ Ne yapalım kaderimiz böyle ‘ deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir. Kader, yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını belirler. Güzergah bellidir ama, tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatın hakimisin, ne de hayatın karşısında çaresizsin. İnsanın kaderi tekrar tekrar yazılmaz. Ancak insanın çabasına bağlı kılarak, kişinin dua ederek, meditasyon yaparak, kötülüklerden arınarak, tövbe ederek, insanın bu anlamda hayat akışını değiştirebileceği yönünde şans tanır. 
Sirius kutsal yıldızlardan biridir. En muhteşem ve parlak yıldızlardan biri olan Sirius, hayat veren olarak tanımlanır. İnsanlığın evrimiyle Sirius arasındaki bağlantı hala gizemini korumaktadır. 
Bu tarihlerde, önümüzdeki 1 yıllık süreçte kendinizle, hayalleriniz yönünde, hangi adımları atmak istiyorsanız bunun için dileklerde bulunabilir, dualar edebilir, hayal panosu hazırlayabilirsiniz. Anahtar kelime, niyetleriniz için harekete geçmek olacaktır. Niyetlerinizi yıldızdan değil, direk Allah’tan istemelisiniz. Bazı an’lar vardır gökyüzünde, işte şimdi tam o zamanlardayız. 
Dileyen, özellikle 5 Temmuz saat 15.08’den itibaren 7 Temmuz saat 12.04 aralığını değerlendirebilirler. İnanmak başarmanın yarısıdır. 
Bu günlerde aklınızdan geçirdiklerinizi yaşayabilir, yaşattıklarınızın da karşılığını görebilirsiniz. Birçok uygarlık Sirius yıldızını şans günü, bereket günü, güç ve mutluluk günü olarak kabul etmektedir. Bugünlerde insanlığın faydasına olabilecek desteklerde bulunabilir, tüm canlılara karşı merhametli olabilir ve sadaka verebilirsiniz. Ayrıca Sirius, küçük adımlarla büyür. Dualarınızda başkalarına da yer vermeyi, insanlık adına iyi niyetlerde bulunmayı unutmayın.

Editör: Habererk Com