Bakan Tekin İftar Programında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Bakan Tekin İftar Programında Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, iftar programında öğrenciler, öğretmenler ve velilerle bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, düzenlenen iftar programında öğrenciler, öğretmenler ve velilerle bir araya geldi. Etkinlikte katılımcılarla birlikte oruç açan Bakan Özer, eğitim camiasının önemine vurgu yaptı.

İftar programına katılanlar arasında yer alan öğrencilerin heyecanı dikkat çekti. Velilerin de katıldığı etkinlikte, eğitimdeki gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakan Özer, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek, eğitim alanındaki hedeflerin gerçekleştirilmesi için işbirliğinin önemini vurguladı.183391 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.