Öğretmenlerin 'yüz yüze seminer' isyanı!

Öğretmenlerin 'yüz yüze seminer' isyanı!
Milli Eğitim Bakanlığı koronavirüs salgını nedeniyle yüz yüze eğitimleri 21 Eylül sonrasına ertelerken öğretmenler için 24-28 Ağustos tarihleri arasında seminerlerin okullarda gerçekleştirileceğini açıkladı.

 Yeniçağ'dan Tolga Şahin'in haberine göre; Bakanlığın bu açıklamasına öğretmenler sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. 

Korona virüs salgını nedeniyle okullarda yüz yüze eğitim tarihi ertelenirken öğretmenlerin seminerler için okullara çağrılmaları sosyal medyada öğretmenlerin tepkileriyle karşılandı.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, "Mesleki çalışma programı, 24-28 Ağustos arasında Bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli yönetici ve öğretmenlerimizin katılımıyla okullarımızda gerçekleştirilecektir." ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan bu açıklama öğretmenlerin tepkisine neden oldu. Korona virüs salgını nedeniyle okulların açılmasının ertelenmesine rağmen öğretmenlerin seminerler için okullara çağrılmasına tepki gösteren binlerce öğretmen tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.