140 yıl önce Amerika’da kurulduktan sonra 1912 yılında Türkiye’nin ilk İngilizce kursu olarak İstanbul’da faaliyetlerine başlayan ve geliştirdikleri eğitim modeli ile yabancı dil eğitimine yeni bir soluk getiren Berlitz, PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi’ndeki yerini alacak.

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği tarafından bu yıl 26.sı düzenlenen Kongre, insan yönetimi alanındaki iç ve dış parametreleri, dengeleri değiştiren yenilik ve gelişmeleri aktaracak. Bu anlamda 50’ye yakın oturumda, ulusal ve uluslararası 100 konuşmacı ile gündeme dair en son haberleri aktaracak olan

Kongre, aynı zamanda kendi gündemini yaratmayı hedefliyor.

“Vizyoner bir bakış açısıyla yeniliklerin her daim takipçisi olacağız”
İnsan yönetiminin geleceğini belirleyecek olan ve Avrupa’nın en büyüğü olma özelliği taşıyan Kongre ile ilgili görüşlerini paylaşan Berlitz Dil Okulları Operasyon Müdürü Çağdaş Kardaş: “Bugün ve gelecek fikriyle yola çıkan, değişen, gelişen dünyaya ayak uydurmayı temel alan İnsan Yönetimi Kongresi’nin bir parçası olmaktan mutluyuz.

Berlitz Dil Okulları olarak, her zaman yeniliklerin izinden gitmeyi ve izinden gidilecek yeniliklere öncülük etmeyi misyon ediniyor, adımlarımızı bu hedefler doğrultusunda atıyoruz. Yol haritamızın en önemli kilometre taşlarını oluşturan insan ve değişimi bir rehber olarak kabul ediyor ve bu alanda yapılan tüm organizasyonları çok değerli buluyoruz. Modern zamanların iş süreçlerine ve bu sürecin en önemli oyuncusu insana odaklanan Kongre’nin, insan yönetimi açısından global dönüşüme neden olan konular hakkında önemli bilgiler vereceğini düşünüyoruz. Bu doğrultuda profesyoneller için etkili bir platforma dönüşen Kongre, yeni pazar ve müşteri grupları için de önemli avantajlar sunacak. En önemlisi de sektör dinamiklerini iş dünyasının en güçlü kişilerinden öğrenme fırsatı sağlayarak küresel bir vizyon geliştirmenin önünü açacak” dedi.
Altı kıtada yabancı dil eğitiminin en önemli adresine dönüşen ve iş dünyasının lider isimleri arasında yer alan Berlitz, üç binden fazla kişiyi ağırlamaya hazırlanan Kongre’de iş geliştirme, yeni iş fırsatlarının yanı sıra hedef kitle ile doğrudan bağlantı kurmayı amaçlıyor.  

Berlitz Hakkında;
140 yıldır 70 ülkede 600 merkezi ile hizmet veren Berlitz, 1912 yılında İstanbul'da Türkiye'deki ilk ve tek dil okulu olarak açılmıştır. 1930 yılında Dil Eğitimine katkıları dolayısıyla Atatürk'ten takdir mektubu alan Berlitz bugün başta İngilizce olmak üzere tüm dünya dillerinde konuşma odaklı Berlitz Metodu® sayesinde yabancı dil eğitimde en yüksek başarı oranına sahip dil okuludur.
Berlitz, kurumların yabancı dil ihtiyacına özel eğitim programı oluşturarak, bütün eğitim sürecini yöneterek ve kurum geneli raporlamayı tek merkezden yaparak eğitim ve insan kaynakları birimlerinin iş yükünü "full service partner" anlayışı ile üstlenmektedir.
 

Editör: TE Bilişim