CHP Sözcüsü Yücel: Çelik'in eleştirileri yersiz, 2 Kasım'da sandığa gelecek cesaretiniz var mı?
Yayınlanma:
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'i 2 Kasım seçimlerine katılmaya ve Genel Başkan Özgür Özel'in eleştirilerine yanıt vermeye çağırdı.
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in, Genel Başkan Özgür Özel'in Erdoğan hakkındaki eleştirilerine verdiği tepkiye sert bir yanıt verdi. Yücel, Çelik'in açıklamalarının yersiz olduğunu belirterek, CHP'nin Türkiye'ye çok partili sistemi getiren ve 31 Mart yerel seçimlerinde birinci parti olan bir parti olduğunu hatırlattı.
Yücel, Çelik'in CHP'nin demokratik kurultaylarına yönelik eleştirilerini de kabul etmediğini dile getirdi ve Soma maden faciasında madenciye tekme atan zihniyeti hatırlatarak, AK Parti sözcüsünün CHP'ye saygı dersi vermeye hakkı olmadığını vurguladı.
Son olarak Yücel, Ömer Çelik'i 2 Kasım seçimlerine katılma cesaretini göstermeye davet etti ve sandıktan kaçmaktan vazgeçmesini istedi.
Siyaset
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.