Param, Adalet Bakanlığı ile AdaletKart sözleşmesini üç yıl daha uzattı

Param, Adalet Bakanlığı ile AdaletKart sözleşmesini üç yıl daha uzattı
Param ve Turuncu Holding, Adalet Bakanlığı ile AdaletKart sözleşmesini üç yıl daha uzattı.

Bütünleşik finans hizmetleri sunan Param, Adalet Bakanlığı'yla olan AdaletKart sözleşmesini yeniledi. Turuncu Holding A.Ş ile birlikte imzalanan yeni anlaşma, Adalet Bakanlığı personelinin kullanımına sunulan yenilikçi hizmetlerin kapsamını üç yıl daha genişletti.

AdaletKart, Adalet Bakanlığı personeline yönelik özel olarak tasarlanmış bir kart olup, güvenli kurumsal kimlik kartı ve gelişmiş ön ödemeli kart işlevlerini birleştiriyor. Bu sayede personel, tek bir kartla hem kurum içi hizmetlere erişebiliyor hem de finansal işlemlerini kolayca yönetebiliyor.

Anlaşmalı iş yerlerinde özel indirimler sunan AdaletKart, TROY altyapısıyla Türkiye genelindeki POS cihazları, ATM'ler ve e-ticaret sitelerinde kullanılabiliyor. Ayrıca, 5764 kart okuyucusu ile tüm adliyelerde ve kapılarda entegre çalışan bir kapı geçiş sistemi de sağlıyor.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.