Elon Musk,Twitter’ın LinkedIn’a rakip olacak bir iş arama özelliği geliştirdiği açıklandı.  Birçok kez Twitter’ı “her şey uygulaması” yapmak istediğini söyledi.  Bu amaç kapsamında platforma birçok özellik gelmesi ve kullanıcıların ihtiyaçlarına göre bu özelliklerden faydalanması amaçlanıyor.

Twitter, iş ilanı özelliğiyle LinkedIn’a rakip olacak

Twitter'ın yakın zamanda iş arama şirketi LaSky'yi satın almasının ardından, şirketlerin açık pozisyonlarını doğrudan platformda yayınlamasına imkan tanıyan (İşe Alım) ‘Hiring‘ adlı yeni bir iş ilanı özelliğini devreye aldı. Bu hamle ile Elon Musk, profesyonel iş sitesi LinkedIn’e rakip olacak gibi görünüyor.

 Nima Ovji'mikroblog web sitesinde ilgi çekici bulgularını yayınladı. Twitter'ın yakın zamanda iş arama şirketi LaSky'yi satın almasının ardından bir arama yapıldı. Habere göre Twitter, bu yeni özelliğin sitenin sosyal sohbet platformu olarak mevcut rolünün ötesine geçerek gelişen bir istihdam piyasasına dönüşmesine yardımcı olacağını umuyor.

Ekran görüntüsü 2023-08-28 104101

Twitter, onaylanmış kuruluşların, desteklenen bir ATS veya XML yayınını bağlayarak tüm işlerini Twitter'a aktarmasına olanak tanıyacak!

"İşlerinizi birkaç dakika içinde Twitter'a eklemek için desteklenen bir Başvuru Takip Sistemine veya XML akışına bağlanın."

Editör: Habererk Com