İbrahim Kalın Sayın Cumhurbaşkanı'nın yanındayken her şeye karışıyordu. Üniversitelere karışıyordu, bilmiyorum hayvancılık bakanlığı'na karışıyor muydu? ama her şeye karışıyordu. İbrahim kalın sözcüydü ama bakanlar kurulu gibi çalışıyordu. Benim için Rektöre telefon açıyordu, bu Emin hoca beni neden eleştiriyor diye? Rektöre dedim ki kardeşim ''sen ne anlarsın bu işten senin aklın yetmez'' sonra Rektör görevden alındı .Tayyip Erdoğan Rektörü görevden aldı. İbrahim Kalın Erbakan Hoca'nın milli çözüm dergisini okusun. İbrahim Kalın İstanbul'da tarih bölümünde okuyor yüksek lisans için Malezya'ya Davutoğlu'nun yanına gidiyor. 90 lı yıllarda.. Sonra oradan Amerika'ya geçiyor bu sırada dosya Tayyip Erdoğan'a verildi bunlar kimlerle görüşüyor? ne yapıyorlar? ne ediyorlar? Ama bu ekipler Amerika'ya yakın ekiplerdir. Diyerek devam eden konuşmanın tamamı videoda...

Emin Gürses Kimdir?

Emin Gürses, Türk akademisyen. Marmara Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Londra Metropolitan ve Londra üniversitelerinde Siyaset Bilimi, Gelişme Ekonomisi ve Uluslararası İlişkiler dallarında lisans, yüksek lisans ve doktora öğrenimi gördü.

Şubat 2008'de Ergenekon soruşturmasından gözaltına alınan Emin Gürses, Ergenekon davasında terör örgütüne üye olma, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine karşı silahlı isyana tahrik etme suçlamalarıyla tutuklu olarak yargılandı. 30 Ocak 2010 tarihinde dosya kapsamı, delil durumu ve suç vasıflarının değişme ihtimali gerekçe gösterilerek tahliye edildi.

Editör: Habererk Com