3301 nitelik kodlu Emlak Yönetimi mezunları Milli emlak'a  yapilan 40 kisilik  oldukça az olan atamaya tepkili! 

Bizler her yıl binlerce mezun veren emlak yönetimi mezunlarıyız. Devletimizin nitelikli meslek elemanı yetiştirmek adına kurduğu 3301 nitelik kodlu emlak ve emlak yönetimi programı mezunları olarak ciddi bir atama sorunu ile karşı karşıyayız. 

İstihdam alanımız sadece Milli Emlak Genel Müdürlügü  ve taşra birimleridir.  Bunun dışında hiçbir kamu kurumu bizleri istihdam etmemektedir. 45.000'i aşkın mezun bu iki kurumun yaptığı az sayıda personel alımlarına yerleştirilebilmek için okuduk. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 3301 nitelik kodlu emlak yönetiminden sadece 1 kişilik alıma çıkmıştır. Bizleri çok üzmüştür. Kamuya atanabilmek için okuduk ve Milli emlak'a yapılmakta olan 40 kişilik alım hem atama bekleyenlerin hemde mevcut memurlarının beklentilerini asla karsilamamaktadir. 

Yapılmasini istedigimiz atamalarda 3301 nitelik kodlu emlak ve emlak yönetimi mezunlarının tercih edilmesini talep ediyoruz. Bizler bu kurumlara atanabilmek için okuduk. Meslek elemanı olarak yetiştirildik ve atanan arkadaşların başarıları bölümün ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.Lütfen sesimize ses olun. 

Emlak Yönetimi mezunları Milli Emlak Genel Müdürlüğünün öz evlatlarıdır. Onbinlerce mezun genç 500 kisilik atama  bekliyor.

Teleferik kazası iddianamesinin detayları belli oldu Teleferik kazası iddianamesinin detayları belli oldu

Emlak ve emlak yönetimi mezunları

Editör: Habererk Com