Otomobil satın alırken yakıt tüketiminde tutumlu olan modellere yönelerek maddi kayıpların önüne geçilebilir. Az yakan araçlar, daha avantajlı yakıt tüketimi ile sürücülerin ilk tercihi oluyor.

Araç sahibi olmadan önce otomosillerin listesini sizler için hazırladık. İşte 2022 yılında tespit edilen en az yakıt yakan arabalar Listesi :

Peugeot 2008 – 3,8 litre Peugeot 2008, en az yakan dizel arabalar listemizin ilk sırasında yer alıyor. Spor, şık ve heybetli bir duruşa sahip olan Peugeot 2008 yakıt tüketimi ile de yüzleri güldürüyor. SUV modelin yakıt tüketimi yalnızca 3,8 litre!

Yeni Peugeot 2008'in fiyatları belli oldu!

Citroen C4 – 3,8 litre Geçtiğimiz yılın en dikkat çeken otomobil modelleri arasında olan Citroen C4, güçlü bir tasarıma ve benzersiz bir karaktere sahip. Teknolojik olarak sürüş kalitesi ve güvenliğine ek olarak hız sabitleme ve yokuş kalkış desteği ile de dikkatleri üzerine topluyor. Citroen C4, 100 kilometrede ortalama 3,8 litre yakıt tüketiyor.

Citroen C4, ilginç tasarımıyla Türkiye'de!

Peugeot 508 – 3,8 litre Alçak gövdesi, heykelsi hatları ve sert, güçlü tarzı ile Peugeot 508, sportiflik ve inovasyon alanında yeni bir çağa imza atıyor. Yüksek verimliliğe sahip motorları ile sürüş sırasında gücü en yoğun haliyle hissettiriyor. Peugeot 508, 100 kilometrede ortalama 3,8 litre yakıt tüketiyor.

Peugeot, 360 beygirlik yeni canavarını tanıttı: Peugeot 508 PSE |  DonanımHaber

Citroen C-Elysee – 3,9 litre En az yakan dizel arabalar listemizde yer alan Citroen C-Elysee, spor sedan görünümü ile öne çıkıyor. Üstelik otomobilin yakıt tüketimi ise yalnızca 3,9 litre.

Yeni Citroen C-Elysee BlueHDi 100 Türkiye Fiyatı ve Teknik Verileri  Açıklandı

Volkswagen Passat – 3,9 litre En az yakan dizel arabalar listesi Volkswagen Passat ile devam ediyor. Passat, başarıya giden yolda sadece ondan beklediklerinizi değil, beklentilerinizin de ötesini karşılamaya hazır. Passat’ın motorları güçlü olduğu kadar ekonomik de. Bu nedenle otomobil kullanmayı seven; fakat yakıt tüketimini düşük tutmak isteyenler için Passat, mükemmel bir seçenek. Volkswagen Passat, 100 kilometrede ortalama 3,9 litre yakıt tüketiyor.

Yeni Volkswagen Passat Türkiye'de satışta

Opel Crossland 3,9 litre Spor ve şık görünümü bir arada toplayan Opel Crossland, yakıt tüketimi ile kendini hayli sevdiriyor. Bu SUV model 100 km’de 3,9 litre yakıt harcıyor.

Yeni Opel Crossland, Modern Bir Yüzden Çok Daha Fazlasi | Opel | Stellantis

Citroen C3 Aircross – 4 litre SUV bir model olarak iddialı görünümüyle öne çıkan Citroen C3 AirCross daha olgun ve güçlü bir görünüm sunmak üzere yenilendi. Otomobil kullanıcılarına her tarza göre birçok farklı kombinasyon olasılıkları sunuyor. Citroen C3 AirCross 100 kilometrede ortalama 4 litre yakıt tüketiyor.

2022 C3 Aircross Haziran Fiyat Listesi Ne Oldu? | C3 Aircross 1.2

Fiat Egea Sedan – 4,1 litre Uzun yıllardır çok sevilen bir model olan Fiat Egea, sade tasarımı ve konforuyla oldukça tercih ediliyor. Otomobilin 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi 4 litre.

Fiat Egea Sedan Modelleri - Keşfet & Satın Al | Fiat

Renault Megane – 4,1 litre Hem geniş hem de konforlu iç tasarımıyla ön plana çıkan Renault Megane, ülkemizde en çok satılan aynı zamanda da en çok kiralanan bir otomobil. Elbette ki bu kadar çok tercih edilme sebeplerinden biri de yakıt tüketimi. Renault Megane Sedan 100 kilometrede ortalama 4 litre yakıt tüketiyor.

Renault Megane'ın güncel fiyatı şaşırttı! Renault 2023 Şubat fiyat listesi

Fiat Egea Cross – 4,4 Litre Küçük bir SUV modeli olan Fiat Egea Cross, şehir içi için ideal bir otomobil. Üstelik yakıt tüketimi de oldukça mutlu ediyor. Sadece 4,1 litre!

Fiat Egea Cross Fiyat Listesi - Sıfır 2022 Fiat Egea Cross Fiyatları

En Az Yakan Benzinli Arabalar Listesi

Peugeot 208 – 4,1 En az yakan benzinli arabalar listemizin ilk sırasında Peugeot 208 yer alıyor. Peugeot 2008, ikonik görünümü ve küçük boyutu ile şehir için oldukça ideal bir otomobil. Üstelik 100 km’de yalnızca 4,1 litre yakıt harcıyor.

2021 Peugeot 208 | Araba Teknik Bilgi

Opel Corsa – 4,1 litre En az yakan benzinli arabalar listemizin 2. sırasında şık tasarımı ve yüksek performansı ile Opel Corsa yer alıyor. Konforlu bir sürüş deneyimi sağlamasının yanında oldukça da az yakıt tüketen bu otomobil hem cebinize hem de çevreye dost bir yaklaşım sergiliyor. Opel Corsa, 100 kilometrede ortalama 4.1 litre yakıt tüketir.

Opel Corsa Tarihi - arabam.com

Citroen C3 – 4,2 litre Modern ve dinamik bir görünümü beraberinde getiren 2 farklı iç ambiyans ile Citroen C3’te, özel koltuk temaları ve renk detayları da mevcut. Müşterilerin gereksinimleri ve kullanıcı deneyimlerinden alınan geri bildirimler doğrultusunda geliştirilen bu otomobil, bünyesinde barındırdığı konfor ve güvenlik ekipmanları ile de hayatınızı kolaylaştırıyor. Citroen C3, 100 kilometrede ortalama 4,2 litre yakıt tüketir.

Citroën C3 - Wikipedia, la enciclopedia libre

Toyota Yaris HB – 4.5 litre Küçük ve ikonik bir şehir otomobili olan Toyota Yaris HB, yakıt tüketimi ile de mutlu ediyor. Otomobil 100 km’de ortalama 4.5 litre yakıt tüketir.

Sıfır KM Toyota Yaris Hatchback Fiyatları ve Toyota Yaris Hatchback Teklifi  Al

Nissan Micra – 4,6 litre Nissan Micra yenilenen tasarımı ile göz alıyor. Üstelik şehir içinde hayat kurtarıyor. Otomobil 100 km’de yalnızca 4,6 litre yakıt tüketiyor.

2015 Nissan Micra

Skoda Fabia – 4,6 litre Kompakt bir otomobil olan Skoda Fabia, tasarımı ile dikkat çekiyor. Üstelik otomobil 100 km’de yalnızca 4,6 litre yakıt tüketiyor.

2021 Skoda Fabia her şeyin daha iyisiyle geldi

Kia Picanto – 4,9 litre Çarpıcı bir tasarıma sahip olan Kia Picanto, aynı zamanda konfor ve güven de vaat ediyor. Otomobil, 100 kilometrede ortalama 4,9 litre yakıt harcıyor.

Makyajlı Kia Picanto, yeni motor ve teknolojileriyle sahnede | DonanımHaber

Mitsubishi Space Star – 4,9 litre En az yakan benzinli arabalar listemizde Mitsubishi Space Star da yer alıyor. Estetik ön yüzü, dinamik yan görünüşü ve modern arka tasarımı ile yeni Space Star, zarafet ve sportif görünümü bir araya getiriyor. Space Star’ın koltuğuna otur ve konforlu bir sürüş deneyimine hazırlanın. Mitsubishi Space Star 100 kilometrede ortalama 4,9 litre yakıt tüketiyor.

Space Star | Mitsubishi Motors - Türkiye

Dacia Sandero – 4,9 litre Kendini dinamik tasarımlı bir şehir otomobili olarak tanıtan Sandero, yakıt konusunda da kendini sevdirmeyi başarıyor. Otomobilin 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi 4,9 litre.

Dacia 2022 fiyat listesini açıkladı: İşte yeni fiyatlar | DonanımHaber

Renault Clio – 4,9 litre Clio, inovatif sürüş teknolojileri ile donatılmıştır. Onunla geçirdiğiniz yolculuğu sizin için benzersiz bir keyfe dönüştürüyor. Sahip olduğu aktif acil fren destek sistemi, eller serbest park gibi sürüşe yardımcı güvenlik teknolojileri sizi her koşulda güvenli hissettirecek. Renault Clio 100 kilometrede ortalama 4,9 litre yakıt tüketir.

Yeni Renault Clio kaç para? – Sözcü

En Az Yakan Hibrit Arabalar Listesi

Volvo S90 – 0,8 litre Otomobillerinin dayanıklılığı ile adından sık sık söz ettiren Volvo, S 90 modelinin yakıt tüketimi ile de dikkat çekiyor. Premium ve aynı zamanda akıllı bir sedan olan S 90’ın 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi 0,8 litre.

İnceleme: 2017 Volvo S90

Toyota Yaris – 2.8 litre 221’de yılın otomobili seçilen Toyota Yaris, yenilikçi hibrit teknolojisini şehirde ve otoyolda mükemmel ve uyumlu bir tasarım ile bir araya getiriyor. Otomobilin 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi 2,8 litre.

Toyota Yaris - información, precios, alternativas - AutoScout24

Toyota Corolla Sedan – 3.5 litre Şık ve akıcı çizgilere sahip Toyota Corolla Sedan, güçlü duruşu ile de dikkat çekiyor. Aynı zaman da yakıt cimrisi oluşu da cezbediyor. Otomobil 100 kilometrede ortalama 3,5 litre yakıt harcıyor.

Toyota Corolla Haberleri ve İncelemeleri | Motor1.com

Honda Jazz – 3.7 litre Dış tasarımda olabildiğince yalın ve dinamik hatlara sahip olan Jazz, sorunsuz hibrit sürüş deneyimi vaat ediyor. Otomobilin 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi 3,7 litre.

Honda Jazz e:HEV 2022 Fiyat ve Teknik Özellikler | Honda Türkiye

Toyota C-HR – 3.8 litre Zarif ve dinamik dış tasarımı ile dikkat çeken Toyota C-HR aynı zamanda üstün konfor da sunuyor. Konforunun yanında performansı da cabası. Otomobil 1.8 hibrit motoru ile 100 kilometrede ortalama 3,8 litre yakıt harcıyor.

Toyota C-HR Hybrid | Sıradanlığı Geride Bırak - Toyota

Fiat 500 – 3.9 litre Fiat 500, minik boyutu ile ikon haline gelmiş bir şehir otomobili. Üstelik Hybrid teknolojisi, otomobilin verimliliğini artırıyor. Aynı zamanda daha üstün ve rahatlatıcı bir sürüş deneyimi için CO2 emisyonlarını da azaltıyor. Otomobil, 100 kilometrede ortalama 3,9 litre yakıt harcıyor.

Fiat 500, İngiltere'de “En İyi Şehir Otomobili” seçildi

Fiat Panda – 4 litre Panda; 1.0 Firefly 70 Hp Hybrid mild Hybrid motor ile donatıldı. Üstelik şimdiye kadarki en rahat ve çevre dostu şekilde seyahati vaat ediyor. Otomobil 100 kilometrede ortalama 4 litre yakıt harcıyor.

Makyajlı 2021 Fiat Panda, Sport donanımına da kavuştu

Toyota Corolla Hatchback – 3.8 litre Modern çağın ikon modeli Toyota Corolla Hatchback yakıt tüketimi ile de yüzleri güldürüyor. Otomobil 100 kilometrede ortalama 3,7 litre yakıt harcıyor.

Yeni Toyota Corolla HB'nin fiyatları belli oldu!

Suzuki Swift – 4.1 litre Küçük boyutuyla şehir içi için ideal bir model olan Suzuki Swift yakıt tüketimi ile de oldukça memnun ediyor. Otomobil 100 km’de 4.1 lt yakıt tüketiyor.

Yeni Hibrit Motorlu Suzuki Swift 2023 Fiyatları ve Özellikleri – Sıfır Araç  Fiyatları

Kia C’eed HB – 4.2 litre Sportif bir tasarıma sahip olan Kia C’eed hibrit motor seçeneğinde 100 km’de ortalama 4.2 litre yakıt tüketiyor.

Yeni Kia Ceed Türkiye'de satışa sunuldu

Toyota Camry – 4.3 litre Camry gücünü, sessiz 2,5 litre kendi kendini şarj eden benzinli hibrit motordan alıyor. Otomobil, 100 kilometrede ortalama 4,3 litre yakıt harcıyor.

Dosya:2018 Toyota Camry (ASV70R) Ascent sedan (2018-08-27) 01.jpg - Vikipedi

Editör: Yadigar Hanım