Endonezyalılar beyazlara çok düşkündür veya Kafkasyalılar olarak bilinirler ve Türklerin çoğu beyaz tenli, mavi gözlü, Avrupalı ​​yüzlü ve uzun boyludur. Endonezya'daki insanlar beyaz insanlarla aşırı gurur duyuyor. Kafkasyalıların anlamı Endonezya halkının gözünde güzel ve yakışıklıdır.

Bu tür Endonezyalılar arasında çok popülerdir. Çoğunlukla Endonezyalıların “kendi soylarını geliştirmek için” Yani bir yabancıyla evlenmek aslında bir Türk insanı olmanın yanı sıra Endonezyalıyı komşularının veya takım arkadaşlarının gözünde de yükseltiyor. ve eğer şanslılarsa melez kandan sevimli bir bebekleri olacak.

 Endonezya'da nüfusun çoğunluğu Müslüman ve Türklerin de çok Müslüman olduğunu biliyor ve görüyorlar.

Müslüman kardeşleriyle evlenmek, Endonezya toplumunda zor durumda olan ebeveynlerinin ve akrabalarının onayını almalarına yardımcı olacaktır.

Sen bir Müslümansın? O halde siz de Müslüman kardeşlerinizle evlenmelisiniz. Bilginize: Endonezya'da farklı dinlerle evlenmek kanunla düzenlenmemiştir.

Farklı bir din ile evlenmek istiyorsanız yurt dışında evlenin veya erkek arkadaşınızdan veya kız arkadaşınızdan sizin dininize geçmesini isteyin.

Endonezyalılar arasında Avrupalılarla evlenmenin ekonomiyi iyileştireceğini düşünen bir klişe var.

Türkiye-Katar Gazze İyilik Gemisi yola çıkıyor Türkiye-Katar Gazze İyilik Gemisi yola çıkıyor

Belki Türk insanı aslında sıradan bir insan olsa da, hatta ülkesinde işsiz olsa da kim bilir?

 Endonezyalıların Türklerle evlenme olasılığı, soylarını geliştirmek, ekonomilerini geliştirmek ve aynı zamanda inanç açısından da uyum sağlayabilmek anlamına geliyor; ancak gelenek ve kültürle ilgili ödevler yine de daha sonra yapılacak ve yapılması gerekiyor.

Endenozyalı bir erkek: Ben Endonezyalıyım ve hiçbir zaman bir Türk kadınıyla evlenmeyi düşünmedim. Ayrıca hiçbir arkadaşımın bunu istediğini de duymadım.

Belki Koreli, Japon, Avrupalı, Arap vs. ile evlenme hayali kuran insanlar olduğu gibi, Türklerle evlenme hayali kuran insanlar da vardır. Ancak bu çoğumuzun Türklerle evlenme hayali kurduğu anlamına gelmez.

Her ne kadar ırklar arası evlilik umut eden bazı Endonezyalılar olsa da, çoğumuzun hâlâ yabancılara kıyasla yerel erkekleri veya kadınları tercih ettiğini düşünüyorum.

Endonezyalılar evliliğe neden bu kadar takıntılı?

Bazı insanlar evliliğin güvenlik sağladığını ve evlilik öncesi seksin hoş karşılanmadığını düşünüyor.

Okul ödevlerinizden bıktınız mı? Sadece evlen!

Yalnız uyumaktan mı korkuyorsun? Sadece evlen!

Daha zengin olmak ister misin? Sadece evlen!

Baba mısınız ve bir kızınız var ama onunla ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Ona bir koca bul!

Önünde parlak bir kariyer olan 22 yaşında bir kadın mısın? Hayatında ne yapıyorsun? Çalışmak kadınlara göre değil, sadece evlenin ve çocuk yapın!!

Editör: Habererk Com