Elektrik üretim şirketi Enerjisa Üretim, ‘İş Dünyası’nın Oscarları’ olarak değerlendirilen Stevie International Business Awards’ta, İç Denetim Yıllık Faaliyet Raporu altın ödüle, 2022 Faaliyet Raporu ile de bronz ödüle layık görüldü. 

Tüm dünyadan enerji başta olmak üzere farklı sanayi dallarının yanı sına finans ve bankacılık sektörlerinden pek çok farklı kurumun yarıştığı Stevie International Business Awards’ta Enerjisa Üretim, 2 kategoride ödül aldı. Enerjisa Üretim, ‘Diğer Yayınlar-Şirket’ kategorisinde Yıllık İç Denetim Faaliyet Raporu ile altın ödüle layık görülürken, ‘En İyi Yıllık Rapor-Özel Şirketler’ alanında 2022 Faaliyet Raporu ile de bronz ödülün sahibi oldu. 

İÇ DENETİM FAALİYET RAPORU’NA ALTIN ÖDÜL 

Enerjisa Üretim, altın ödülle taçlandırılan İç Denetim Faaliyet Raporu’nda geleneksel denetim yaklaşımından ziyade şirkete ve mesleğe değer yaratma misyonuyla nasıl hareket ettiklerini paylaştı. Raporda departmanın denetim ile dijitalleşme çalışmaları, sosyal sorumluluk girişimleri, çeşitli süreç yönetimi projeleri ve sportif kazanımlarına yer verildi. 

‘YARININ SORUMLULUĞUYLA’ MİSYONU İLE ÇALIŞIYORUZ

‘Yarının sorumluluğuyla’ diyerek 2022 faaliyet raporunda ‘çocuklarımıza miras bırakacağımız bir dünya için çalışıyoruz’ misyonunu vurgulayan Enerjisa Üretim, raporun hazırlık sürecinde ekip arkadaşlarının çocuklarıyla birlikte çalıştı.  

Stevie Awards tarafından bu yıl 20’ncisi düzenlenen Stevie International Business Awards (IBA), ‘iş dünyasının Oscarları’ olarak kabul ediliyor.

(Kaynak: DHA)

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı