Değerli dostlar siyasetin kirli çarkları arasında öğütülmeyen öğütmediğimiz ne kaldı? Bu sorunun cevabını aradıkça, günahımızın çok olduğunu hatırlayarak doğal olarak üzülüyorum. Bozulan değerlerin tamirinin mümkün olduğunu düşünmekteyim. O açıdan dostlarıma karşı zaman zaman şahsen özeleştiri yapmaya karar verdim…

Hırpaladığım gönülleri inşallah kazanma fırsatımız olur diyerek ilk yazımı Ülkücü harekette emeği çok olan arkadaşımız taklit ve çakma olmayan gerçek bir reis den Erdem Karakoç’tan başlamak istedim. Erdem Karakoç iflah olmaz bir Türk milliyetçisi, ülkücü,MHP müdavimidir. Her insanda olabileceği ve olduğu kadar varsa hata ve eksiklikleri zamanla yok olup gidiyor! Allah var onun da ülküdaşlık hukukuna saygısı gereği bizlere açmış olduğu sonsuz hata yapma kredisi işte bu şekilde vicdanları devreye sokup pişmanlık duygusunu aktive edebiliyor!

O hep ülkülerinin peşinde iken haklı veya haksız özlem ve taleplerimize kavuşma sabırsızlığı ile öfkemizi aklımızın önüne koyduğumuz zaman diliminde, ona nereye koşuyor sorumuz bir muhalif karakterli suçlamaydı! Halbuki bu gün bakıyorum da o Türkiye sevdasına ara vermeden koşan ülküleri ile var olmaya çalışan biz mazlum neslin, kuşağın en samimi fikri namusuydu! Bu açıdan Erdem Karakoç’a zaman uzasa da özür borcumu buradan ilan ederek özür diliyorum.

Makam, mevki, nefis hesaplarını arka plana attığını daha net görebiliyorum. Bu bağlam da MHP ye gönül vermiş samimi dava adamlarından kırdıklarımdan gerçekten gönüllerini kazanabileceksem özür dilemeyi bir güzel bir nimet rabbimin bize bahşettiği bir lütuf görüyorum. Artık çok şükür particilik ve profesyonel siyaset hesabından, hayalinden vazgeçmiş bir ülkücü olarak daha dikkatli bir hayatı mevladan diliyorum. Eksiklikler bir kenara yaşadığımız bir ömür içerisindeki bütün olumsuzluklara, hayal kırıklıklarına, aldanmalara son üç yılda yaşadıklarım vallahi kırk yıla bedel olmuş, hatta onları geçmiş bir hüsranla bu hüsrandan doğan tecrübeyi dava arkadaşlarımla yüksünmeden paylaşacağımı buradan ilan ediyorum.

Ülkülerinin peşinde koşan Erdem Karakoç’un şahsın da ülküsü ile yaşayan herkese saygılar sevgiler sunuyorum…