İşçi Bayramı’nda ölümlü iş kazası İşçi Bayramı’nda ölümlü iş kazası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enflasyonun düşüşünü 2024 yılının sonlarına doğru beklediklerini belirtti. Erdoğan, “2024 yılı için planlanan enflasyon oranlarına göre ayarlamalar yaptık. Yıl sonuna gelindiğinde enflasyonun düşmesiyle hepimiz rahatlayacağız” dedi.

Denizli’deki 29 Ekim Bulvarı’nda düzenlenen mitingde konuşan Erdoğan, şu ana kadar yaklaşık 40 bin deprem konutunun sahiplerine teslim edildiğini ve yıl sonuna kadar 200 bin konutun daha teslim edilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

Enflasyonla mücadelede, 2024 yılının sonunu işaret eden Erdoğan, Türkiye’nin bu sorunla yalnız olmadığını ve uluslararası yardım çabalarının devam ettiğini belirtti.

Erdoğan enflasyonla ilgili konuşması şöyle:

''2024 yılı için enflasyon oranları üzerinde zamlar yaptık. Bu yılın sonuna doğru enflasyonun hızla düşmesiyle rahat bir nefes alacağız.

Ekonomi başta olmak üzere her alanda hedeflerimize ulaşacağız. Bu vatan topraklarını evlatlarımıza en huzurlu, en güvenli, en müreffeh şekilde teslim etmek boynumuzun borcu. Son 10 yılda yaşadıklarımız başka ülkenin başına gelse, şimdiye darmadağın olmuştu. Bekleyenlerin hevesleri bir kez daha kursaklarında kalacak."

Kaynak: Haber Merkezi