Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul teşkilatı bayramlaşma programında önemli mesajlar verdi. Erdoğan, yerel seçimler öncesi partililere de talimatlar vererek, "30 yıl önceki seçimlerdeki gibi belediyecilikte yeni bir milat ocak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunduğu konuşmasında memurlar için de müjde verdi. Memur maaşlarına yapılacak düzenlemenin kısa zamanda Meclis'e sunulacağını dile getiren Erdoğan, İsveç’in başkenti Stockholm'de bir caminin önünde Kuran yakılması eylemine de tepki gösterdi.

Erdoğan, "Tahrik ve tehdit siyasetine boyun eğmeyeceğiz. Müslümanların kutsallarına hakaret etmenin düşünce hürriyeti olmadığını Batılı kibir abidelerine eninde sonunda öğreteceğiz" ifadelerini kullandı.

“94 RUHUNU BÜYÜTEREK FETRET DEVRİNE SON VERECEĞİZ”

Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde teşkilatlarına talimat vererek, daha sıkı hazırlanmaalarını isteyen Erdoğan, şöyle devam etti: 

"Mahalli seçimlere sizden daha sıkı hazırlanmanızı bekliyorum. Bilhassa İstanbul'u esir alanların verdiği zararları gördükçe içimiz kan ağlıyor. Muhalefetin yönettiği diğer il ve ilçeler de aynı şekilde kan kaybediyor. Yerel seçimleri 30 yıl önceki seçimlerdeki gibi belediyecilikte yeni bir milat olacak. 94 ruhunu büyüterek fetret devrine son vereceğiz. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana başta olmak üzere hizmetsizlik girdabındaki illeri hizmetle tanıştıracağız."

Editör: Yadigar Hanım