TİKTOK üzerinden açıklama yapan bir vatandaş Erdoğan’ı istifaya davet etti.

İstifa gerekçelerini bir bir açıklayan vatandaşın videosu izlenme rekorları kırdı. Erdoğan’ın deprem bölgesine giderek yaptığı konuşmayı eleştiren vatandaş, “Erdoğan ordaki halka diyor ki 1 sene içerisinde hepinize birer daire dağıtılacak 10 bin lira da para verilecek. Ordaki iki üç şakşakçı da onu alkışlıyor. Sayın Recep Tayyip Erdoğan sen yönetime gelmeden 1 çeyrek 30 liraydı. Bugün bir kilo elma 30 lira. 10 bin lira halkın hangi yarasını kapatacak” dedi.

“Bugün konu para değil” diyen vatandaş devamla, Erdoğan’ı istifaya davet etti: Enkaz altındaki canlarımızı kurtarmaktır. Bu ülkeyi yönetemiyorsunuz. Bari istifa edin. Hakkıyla yönetebilecek birileri gelsin” dedi.

Açıklamanın tamamı şöyle:

Erdoğan ordaki halka diyor ki 1 sene içerisinde hepinize birer daire dağıtılacak 10 bin lira da para verilecek. Ordaki iki üç şakşakçı da onu alkışlıyor. Sayın Recep Tayyip Erdoğan sen yönetime gelmeden 1 çeyrek 30 liraydı. Bugün bir kilo elma 30 lira. 10 bin lira halkın hangi yarasını kapatacak. Bugün konu para değil. Enkaz altındaki canlarımızı kurtarmaktır. Bu ülkeyi yönetemiyorsunuz. Bari istifa edin. Hakkıyla yönetebilecek birileri gelsin.

Editör: Habererk Com