14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere az bir zaman kala sokak röportajları bitmiyordu. Bir sokak röportajında 'Erdoğan mı? 'Kılıçdaroğlu mu? sorusu sorulan bir kadına cevap olarak öyle bir şey söyledi ki pes dedirtti.

Kadın, adayının Erdoğan olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:25 sene önce doktorların vatandaşı azarladığını şu an ise vatandaşın doktor dövdüğünü ve bunun bir rahatlık olduğunu savundu.

14 Mayıs'a sayılı günler kala Türkiye'nin bir numaralı gündemi seçim. Hemen hemen her yerde konuşulan seçim, sokak röportajlarının da ana konusu.

"ŞU AN BİZ DOKTOR DÖVÜYORUZ"

Kadın röportajda, "Sonuna kadar Reis. Neler yaptı. 25 sene önceyi hatırlamazsınız siz. Benim eşim devlet hastanesinde çalışırken, sigortada ben çocuğumu gösteriyordum, doktor beni azarladı. Böyle bir muamele görüyorduk. Şu an biz doktor dövüyoruz. Şu an doktorları beğenmiyoruz, doktor dövüyoruz. O rahatlık. Daha bunun ötesi yok. Ekonomik kriz var ama bütün dünyada var" diye yanıtladı.

DOKTORLAR SOSYAL MEDYADA İSYAN ETTİ

Görüntülerin yayılmasının ardından 'Tıbbiyeli Sözlük' adlı hesap "ters psikoloji ile #doktordövebiliyoruz şeklinde bir etiket belirledik." çağrısı yaptı. 

Doktorlar bu etiket üzerinden şikayetlerini paylaşmaya başladı:

Editör: Ali Özyiğit