Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Erdoğan, 5,9'luk depremin meydana geldiği Düzce'yi, "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan ettiklerini açıkladı.

"KILIÇDAROĞLU SENDEN ÇEKİNİYOR"

Kendi içinde sayısız çelişki barındıran bu metni tartışmak abesle iştikaldir. Kılıçdaroğlu'nun iddialı sözlerine bakarak biz vizyonlarımızı Konya'da, Togg'da gösterdik. Togg'a gelmek istediğini söylemiş. Ben de Sanayi bakanımızı da yanına alacaksın dedim. O geliyorsa ben gelmem dedi. (Varank'a hitaben) Senden çekiniyor.

AKP'LİLERE SANDIK MESAJI

AK Parti milletin kurduğu, milletimizin iktidara getirdiği verdiği her mücadelede yanında yer aldığı bir partidir. Bizler bu partinin emanetçileriyiz. Her birimiz görevini ne kadar yerine getirebilirse bu emanete layık olduğunu gösterebiliriz.

Ülkemizin içinden geçtiği kritik dönem şahsım dahil hepimizin sorumluluğunu artırmaktadır. Genel Merkezimizle, il ve ilçe teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımızla hep beraber bir olarak işimize dört elle sarılmalıyız.

Seçim gününe kadar her haneyi defalarca ziyaret etmeliyiz. Teşkilatlarımızdan üyelerimize, üyelerimizden vatandaşlarımıza kadar muhabbet iklimini canlı tutmalıyız. Seçim günü iş sandıkta biter. Sandıklara sahip çıkacağız. Sandıkta oynanmak istenen oyunlara karşı dikkatli olacağız. En küçük eksikliğe meydan vermeyeceğiz. Seçmenin muhalefetin sürekli karamsarlık pompalayan hezeyanlarına kapılabileceğini aklımızdan çıkarmayalım

Türkiye'nin ve milletimizin düşmanları da boş durmuyor. Onlar da 2023'e hazırlanıyor. Partimize yönelik kumpasların, ülkemize saldırıların artmasının gerisindeki hesapların birisi de 2023'ü biçimlendirme planlarıdır. Hep birlikte 2023 imtihanından da alnınızın akıyla çıkacağız."

Editör: Gökçe Sevim