Afrodizyak cinsel arzuyu ve cinsel aktiviteyi teşvik eden veya artıran maddelerdir cinsel duyguyu yapay olarak uyandırma ve yoğunlaştırma özelliğine sahiptir.

Afrodizyaklar nasıl etki gösterir

Vücudumuzda bulunan bir takım hormon nörotransmitaller ve burada özellikle enmediatörlerin artışına sebep olurlar. Çok Seratonin ve Opamin dediğimiz iki Nörologter hem bize mutluluk verir, hem de cinse cinsel istek ve cinsel güçte artışa neden olur

Afrodizyak Etkisi Yaratan Ürünler Nelerdir?

Günümüzde, cinsel isteği harekete geçiren afrodizyak parfüm kozmetik alanında, afrodizyak hap tıp alanında, afrodizyak mum dekorasyon alanında, afrodizyak çikolatalar ve afrodizyak içecek gıda alanında, sağlıklı ve mutlu bir cinsel yaşam için satışa sunulmaktadır.

Afrodizyak ürünleri ile yapılan afrodizyak tabletler eczanelerden eczacılara danışılarak alınmalıdır. Aksi halde sağlık sorunlarına sebep olabilirler.

Afrodizyak içerikli baharatlardan oluşan afrodizyak macun ise sakız şeklinde de satılan bir ürün olarak aktarlarda bulunmaktadır.

Hoş kokulu afrodizyak tütsü ile evinizde cezbedici bir koku bırakmak isterseniz, tütsü tercihinizi afrodizyak etkili baharatlardan olan tarçından veya vanilyadan yana kullanabilirsiniz.

Tarçın ve vanilya afrodizyak baharatlar arasında yer almaktadır.

Son zamanlarda piyasaya sunulan ve abartılı şekilde anlatılan afrodizyak şurup Sağlık Bakanlığı tarafından uyarılan bir üründür.

Ilımlı kırmızı şarap tüketiminin, şarap içmeyenlere göre daha yüksek cinsel performansla ilişkili olduğunu göstersede sonuç:Çok fazla alkol cinsel aktiviteyi azaltabilir, erektil disfonksiyona ve orgazm yaşayamamaya neden olabilir.

Afrodizyak Etkili 15 Yiyecek

1) Muz

2) Çikolata

3) Karpuz

4) Sarımsak

5) Bal

6) Kuşkonmaz

7) Çilek

8) Avokado

9) Badem

10) Biber

11) Kereviz

12) Nar

13) İncir

14) Midye

15) Havyar

Afrodizyak Etkili 10 Bitki

1) Ginseng

2) Rezene

3) Lavanta

4) Karanfil Tanesi

5) Polen

6) Zencefil

7) Tarçın

8) Yasemin

9) Meyan Kökü

10) Vanilya

Editör: Habererk Com