Milliyetçi Türkiye Partisi(MTP) Genel Başkanı Ahmet Yılmaz'la İstanbul'da İsmail Türk'ün düzenlediği haber ERK geleneksel iftar yemeğinde buluşup sohbet ettik.

Türk milliyetçilerinin o kadar değişik partilerde siyaset yapmasından ve sağa sola savrulmasından O da rahatsız.
Keşke Milliyetçi Türkiye Partisi çatısı altında toplanarak hep birlikte siyaset yapabilseydik dedi. Bu siteminde haklıydı, Başbuğ Alparslan Türkeş'in Ebediyete intikalinden sonra milliyetçi ülkücüler olarak birlik ve beraberliği sağlamak adına üzerimize düşen görevi yapamadık.

İdeallerimizin değil menfaatlerimizin gereğini yaptık,

En çok da birbirimizle kavga ettik bulunduğumuz partilerdeki insanlar Hatta genel başkanlar bizi birbirimize düşürdüler. Liyakat ve ehliyet konusu hiç dikkate alınmadı. Milliyetçi ve ülkücülerle İşi biten partiler onları bir kenara itip attı ve yolda bulduklarıyla yürümeye devam ettiler.

Arkadaşlarla yaptığımız istişarelerde hele bir seçimi görelim Bu seçimin sonunda AKP ve MHP'nin iktidarı kaybettiği takdirde siyasi arenada çok büyük dalgalanmalar olacağı konuşuluyor.

Şayet millet ittifakı kaybettiği takdirde İYİ Parti ve CHP'de de genel Başkanların değişeceği yeni bir kongre sürecinin başlayacağı ifade ediliyor.

Seçimin neticesi ne olursa olsun Türk milliyetçileri olarak Duygu ve düşüncelerimizi ifade eden bir takım toplantılar yapmaya devam edeceğiz…

En zor zamanlarda içine düştüğümüz girdaptan çıkmak için mutlaka bir yol bulacağımıza yürekten inanıyorum.

Görelim Mevlam neyler

Neylerse güzel eyler

342538967_155924080755956_2587341189448894113_n

Editör: Ali Özyiğit