Esenyurt'ta  dün gece meydana gelen kan donduran cinayet zanlılaraından bir kişi yakalandı.Tekel bayide  gerçekleşen olay da şüpheli Murat Özer 20 yaşındaki Batuhan Bayındır'a baban bir şey paylaşmış çağır konuşalım diyor. Şiddetle Batuhan'ı sıkıştıran Murat Özer çocuğun bir şeyden haberi olmadığı halde sen bilmiyormusun ne paylaştığını diyerek tekel bayisinde bulunan  cam şişeleri başına vurarak şiddet uyguluyor.Arkasından gelen diğer 3 kişi Hem Batuhan Bayındır'a hemde tekel bayide bulunan iki kişiyede  çok sayıda mermi atarak olay yerinden uzaklaşıyorlar.

İhbar üzerine  çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevkedildi. Saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralandı.

Tekel bayisindeki silahlı saldırıda  2 kişinin ölümüne 1 kişinin de yaralanmasına sebep olan Murat Özer Esenyurt'ta yakalandı. Polis ekiplerinin Murat Özer Esenyurt'ta yakalandı. Diğer şüpheliler  A.Ö T.Ö ve S.Ö'yü yakalamak için çalışması sürüyor.
 


 

Editör: Habererk Com