Evden eve nakliyat sektöründe son yıllarda yoğun bir rekabet söz konusu olmuştur. Tabi herkes gibi bizlerde bu rekabetin güzel ve kaliteli bir rekabet olmasını isteriz. Fakat hem tüketicilerin hem de tedarikçilerin şikâyetlerine baktığımızda hiç de kaliteli bir rekabet ortamı olmadığı gözler önüne gelmektedir. Türkiye’de birçok sektörde olduğu gibi evden eve nakliyat sektöründe de büyük bir düzensizlik var. Bunun en temel sebebi; resmi kurumlar tarafından denetleme yapılmaması ve bu hizmet sektörü için kurulmuş olan derneklere önem verilmemesidir.

Ev Taşımacılığı Hizmetleri Lojistik Hizmetlerinin Bir Dalı Değildir!

Burada en çok takılan nokta lojistik sektörünün ev taşımacılığı sektörü ile bağdaştırılmasıdır. İkisi de aslında hem resmi belgelerde hem de işleyişte çok farklıdır. Bu konuda devlet bünyesinde çalışanların ne yazık ki bu süreçleri ve bu hizmetleri iyi bir şekilde analiz etmemelerinden dolayı sürekli olarak lojistik alanında alınan kararları tüm taşımacılık hizmetlerine dayatmaktadır.

Evden Eve Nakliyat Nedir? Nasıl Yapılır?

Evden eve nakliyat” kelime olarak bir evden başka bir eve yapılan taşıma operasyonudur. Bu operasyonda paketleme, kutulama, taşıma, yerleştirme kısaca A’dan Z’ye tüm süreçler yer almaktadır. Bu hizmet dalının en büyük iki önemli birimi; paketleme malzemesi ve işçiliktir. Yani lojistik alanında ki gibi araç filolarının geniş olmasına gerek yoktur. En ufak araçlarla bile ev taşımacılığı hizmetlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Bolu'da Gayrimenkul Pazarı Bolu'da Gayrimenkul Pazarı

Bu sektörde adından söz ettiren birçok firma vardır. Bunlardan biri de Çolakoğulları Nakliyat Şirketidir. Eskiden beri hizmet sektörüne büyük yatırımlar yaparak sektöründe önemli yerlere gelmiştir. Müşteri memnuniyetinde çok hassas olan bu firma ile tüm alanda başarılı işlere imza atabilirsiniz. Profesyonel Evden eve nakliyat ve ofis taşımacılığı alanında en çok tercih edilen taşıma şirketidir.

Ofis Taşımacılığı Hizmetleri Nedir Nasıl Yapılır?

Ofis taşımacılığı hizmetleri de ev taşımacılığı hizmetlerinden pek farklı bir yanı yoktur. Aynı şekilde belli bir sistemde yapılan paketleme ve taşıma sanatıdır. Sadece bu alanın diğer alandan en büyük farkı kurumsal boyut üst plandadır. Yıllardan beri de Çolakoğulları ailesi olarak ofis taşımacılığı hizmetlerine büyük önem vermekteyiz. Sayısız referansları ile sektörüne büyük katkılar sağlamıştır.

Türkiye’de kurumsal ofis nakliye süreçlerinde her zaman başarılı grafikler çizmiştir. Bu alanda başarılı olan bir nakliyat şirketi de eğer sektörün halinden şikayetçi ise ortada gerçekten ters giden bazı önemli şeyler vardır. Türkiye’de sektörüne sahip çıkan firmaların arasında yer alan Çolakoğulları nakliyat firmasından hem hizmetler hem de sektör hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz https://www.colakogullari.com.tr adresine giriş yapabilirsiniz.

Editör: İsmail Türk