Olay, gemi imalatı yapan bir fabrikada gerçekleşti. Fabrikada çalışan bir işçi, yüksek bir noktadan dengesini kaybederek yere düştü. Olayın ardından hemen sağlık ekiplerine haber verildi ve yaralı işçi hastaneye kaldırıldı.

Yaralının durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fabrika yetkilileri, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. İş güvenliği önlemlerinin gözden geçirilmesi gerektiği vurgulandı.

Sakarya’da 102 Egzotik ve 5 Dondurulmuş Hayvan Ele Geçirildi, 1 Kişi Gözaltına Alındı Sakarya’da 102 Egzotik ve 5 Dondurulmuş Hayvan Ele Geçirildi, 1 Kişi Gözaltına Alındı

Bu tür kazaların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiği ifade ediliyor. İşçilerin güvenliğinin sağlanması amacıyla daha dikkatli olunması gerektiği belirtiliyor.