Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Cumhur İttifakı'na olaylı katılımı sonrasına arşivler açıldı. Erbakan’ın birçok suçtan cezaevinde yatan Adnan Oktar’ı ve tarikatını övdüğü görüntüler sosyal medyada olay oldu.

Adnan Oktar’ın Erbakan için “Fatihimiz” dediği görüntülerde Yeniden Refah Partisi lideri, Oktar’ın TV kanalı A9 TV için övgü dolu sözler sarfetti.

Erbakan, o videoda, “Gerçekten kaliteli programlar izliyoruz. Fırsat buldukça takip ediyoruz. Güzel ilmi delillere dayanarak hazırlanmış. Rahmetli babamın söylediği bir söz vardır: Öyle bir anlatacaksınız ki davanızı karşı tarafı tam ikna edeceksiniz. Gerçekten de A9’daki belgeseller o şekilde hazırlanmış. Çok yönlü düşünülmüş. Bu sebeple de memnun oluyoruz. Birçok insanın imanını tazelemiş oluyor. Allah razı olsun kendilerinden. Adnan Oktar hocamıza da çok teşekkür ederiz.” dedi,

Oktar ise Erbakan ile ilgili, “Fatih aynı Erbakan hocamız gibi olmuş. Maşallah! Şahane hitabet. Aynı onun stilinde, akıcı, güzel ve çok imanlı. Saadet’in başında görmek istiyoruz Fatih’i.” ifadelerini kullanıyor.

Editör: Yadigar Hanım