İsmail Kartal yönetimindeki Sarı-lacivertliler, UEFA Konferans Ligi H Grubundan Nordsjaelland’ konuk ederek ilk maçını gerçekleştirdi.  Temsilcimiz Fenerbahçe 3-1 kazanarak Konferans Ligi'ne galibiyetle ilk adımı attı.
Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk haftasında Nordsjaelland ile oynadıkları maçta heyecan dolu dakikalara şahit oldular ve grupta kendilerine 3 puanı yazdırmayı başardılar. 
Fenerbahçe 24.dakikada Miguel Crespo, 30.dakikada Michy Batshuayi ve 47.dakikada Serdar Aziz’in gölüyle 3-0 galibiyet elde ederken, konuk takım Nordsjaelland'ın tek golünü ise 55.dakikada Villadsen’dan geldi.
24.dakikadaki gol Miguel Crespo’dan kafa vuruşu ile geldi, 30.dakikadaki gol Michy Batshuayi ile gerçekleşirken iki golde de Fred’in yardımı bulundu. İlk golde sağ kanatta yaptığı serbest vuruş ve ikinci golde yarı sahanın ortalarından topu kaparak pasını Batshuayi’ye yönlendirdi.
47.dakikadaki gol Fenerbahçe’nin Türk futbol oyuncusu, Serdar Aziz tarafından kullanıldı. Serdar Aziz’le Miguel Crespo gibi kafa vuruşuyla golü gerçekleştirdi. Sağ kanattan gelen Mert Hakan Yandaş’ın korneri, kale alanı önündeki Serdar Özcan vuruşuyla ağlarlarla buluştu.

fener-6fener2

Editör: Habererk Com