Ara transfer döneminde ilk hamlesini Adana Demirspor’dan Samet Akaydın ile yapan Fenerbahçe, özellikle hücum hattına bir takviye adına girişimlerini sürdürüyor. Sarı-Lacivertlilerde takımdan ayrılma ihtimali olan isimler de dikkat çekiyor.

Valencia’ya Güney Amerika’dan talipler çıkmaya devam ediyor

Attığı 15 golle Fenerbahçe’nin en skorer ismi olan Enner Valencia’ya Güney Amerika’dan talipler çıkmaya devam ediyor. Arjantin devi River Plate’in ardından Brezilya ekibi Internacional de devreye girdi.

Tecrübeli forvetin sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi henüz yenilenmedi. Ancak Internacional’in Valencia’yı hemen kadrosuna katmak istediği ve bunun için Fenerbahçe’ye bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

İlk hedef Wright

Yönetim hemen diğer hedefler için kolları sıvadı. Şu anda gündemin ilk sırasında Haji Wright bulunuyor. Ligde 9 golle dikkatleri üzerine çeken ABD’li hücum oyuncusu için Antalyaspor ile pazarlıklar kıran kırana sürüyor.

Alternatif Alferdo Morelos ve Moussa Dembele

Wright’ın alternatifi olarak belirlenen Alferdo Morelos ve Moussa Dembele için de temaslar devam ediyor. Her iki forvet kulüplerinde mutsuz ve sözleşmeleri sezon sonunda bitecek.

Yönetim, Morelos ve Dembele’nin mali şartlarını soruşturuyor. Bu arada sol bek transferi de artık daha yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Sürpriz hamle

Fenerbahçe, gol yollarına takviye adına yeni hedefini belirledi. Sarı-Lacivertlilerin Partizan forması giyen genç yetenek Samed Bazdar ile ilgilendiği belirtildi. Forvet arkası ve forvet olarak görev yapabilen genç oyuncu ile birçok takım ilgileniyor.

Adı Beşiktaş ile anılıyordu

Fenerbahçe'nin transferi için girişimlerde bulunduğu Samed Bazdar'ın ismi daha önce Süper Lig'den Beşiktaş ile de anılmıştı. Siyah-Beyazlıların oyuncunun durumunu yakından takip ettiği belirtilmişti.

Görüşmeler başladı

Sırp basınından Novosti, Fenerbahçe'nin oyuncunun transferine ilişkin girişimlerde bulunduğunu belirtti. Fakat 18 yaşındaki oyuncunun çok sayıda talibi bulunuyor.

Editör: Bumin Kağan Muti