Bosna Hersek basını, ülkesinin başarılı golcüsü Edin Dzeko transferini tamamlayan Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörününkim olacağını yazdı. Haberde sarı-lacivertli ekibin yeni hocasının Abdullah Avcı olacağı iddia edildi.

Bosna Hersek'te yayın yapan Sport Centar'ın özel haberine göre, Boşnak golcünün transferi ile ülkede çok konuşulan Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Abdullah Avcı olacağı aktarıldı. Haberde, Avcı'nın kulüp yönetimi ile görüştüğü belirtilirken, sağ kanat mevkiinde oynayan Bosnalı milli futbolcu Edin Visca'nın isminin de görüşmelerde geçtiği, tecrübeli teknik direktörün Başakşehir ve Trabzonspor'da çalıştığı Visca ile Fenerbahçe'de de çalışmak istediği bildirildi.

Haberde ayrıca, Dzeko'nun Bosna Hersek Milli Takımı'ndan Visca ile iyi arkadaş olduğu, bu nedenle aynı takımda oynamak isteyeceklerine yer verildi.

Dzeko'nun da Visca'dan Fenerbahçe hakkında bilgiler aldığı öğrenildi.

Öte  yandan Trabzonspor ile tarihi bir şampiyonluk yaşayan ve Ahmet Ağaoğlu'nun istifası ile görevden alınan Abdullah Avcı, Fenerbahçe transferi ile ilgili Kurban Bayramı'ndan sonra açıklama yapacağını söyledi.

Avcı, "Şu anda gündemde Fenerbahçe ve Milli Takım söylentileri var. Bayramdan sonra durumlar olgunlaşınca açıklama yapacağım" dedi.

Editör: Yadigar Hanım