Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-2 yendiği olaylı maçta Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golden önce faul olup olmadığı çok konuşuldu.

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederken mücadelede çıkan olaylar maçın önüne geçti. Karşılaşmanın tartışmalı pozisyonlarını beIN Sports'ta yayınlanan Trio programında hakem yorumcuları değerlendirdi.

FENERBAHÇE'YE GALİBİYETİ GETİREN GOL ÖNCESİ JAYDEN OOSTERWOLDE'NİN UMUT BOZOK'A MÜDAHALESİNDE DEVAM KARARI DOĞRU MU?

Deniz Çoban: Hocam; burada yükselirken oyuncu, sol kolunu rakibinin kafasına getiriyor ve bence faul yapıyor. Oyuncu, şurada işi bitirdi zaten. Kolunu dışarıya doğru çıkartarak...

Bahattin Duran: Faul bu pozisyon. Sahada faul. Hocam, hakem pozisyona o kadar hakim ki... Çok yakın olur, başka bir bölgeye bakar. Çok yakın olur, önüne bir oyuncu girer ve pozisyonu göremez. Sadece yakınlık önemli değil. Yakın, açısı iyi ve pozisyonu görüyor. Onun kararı oyunun devam etmesi şeklinde. O zaman VAR odası buna karışamaz ama bence sol koluyla yaptığı bu müdahalenin karşılığı faul.

7 Süper Lig ekibi PFDK'ya sevk edildi 7 Süper Lig ekibi PFDK'ya sevk edildi

Bülent Yıldırım: Bakın, 4 kol var ve 3 tanesi havaya yükeliyor. Umut, yükselmek için kolları kaldırdı. Oosterwolde'nin de sağ kolu doğal. O da yükselmek için kalktı. Sol kol, orada ise doğal mı? Değil. Amaç ne? Rakibin yükselmesini engellemek. Bu bir ihlal midir? Evet.

Editör: Habererk Haber Merkezi