Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur geçtiğimiz yıl iş insanı ve aynı zamanda sevgilisi Burak Kalfa ile nişanlandı. Nişanlandıktan 16 gün sonra da ayrılmaları ile gündem oldular. Ardından bir dargın bir barışık ilişkileri ile sosyal medyada günlerce gündem olan çiftimiz geçtiğimiz günlerde Tuğçe Tayfur’un sosyal medya hesabı instagramda yapmış olduğu paylaşım ile ayrılıklarının kesin olduğu anlaşıldı.

“Beni zorla yanında tuttun…”

Tuğçe Tayfur’un iddialarına göre; eski sevgili Burak Kalfa kendisini zorla yanında tuttu ve tehdit etti. Bunun üzerine Tuğçe Tayfur şu açıklamaları yaptı; "Ben gemileri yaktım artık. Elimde videoların var diye beni zorla yanında tuttun ama Allah artık öyle büyük ki kimseden korkmuyorum. Başına gelecek her şeyden sen sorumlusun."

Tuğçe Tayfur’a göre; Burak Kalfa hem kendisini hem de ailesini tehdit ediyordu. Ama artık bu şantajlara sessiz kalmayacağını sosyal medya hesabından duyurdu Tuğçe Tayfur; "Seni adalete teslim ediyorum. Uzaklaştırma kararın olmasına rağmen durmuyorsun ama seni elbet savcılık yakalayacak ve hak ettiğin cezayı alacaksın. Beni sahipsiz sandın ama değilim Burak Efendi... Arkamda beni seven bir sürü insan var ve onların manevi desteğiyle bu hukuk savaşına giriyorum.”

Tuğçe Tayfur’un iddialarına göre, Burak Kalfa kendisini son 6 aydır tehdit ediyor, psikolojik şiddet uyguluyor, küfür ediyor,… Artık bunlar karşısında sessiz kalmayacağını belirten Tuğçe Tayfur ekledi;

“Senin nasıl biri olduğunu öğrenip ayrılmak istediğimde beni eve kilitlediğin günler için, beni yumruklayıp ‘İstediğim mekanda sahneye çıkacaksın’ dediğin günler için, siyasete girmek için adımı kullandığın günler için, annemi babamı beni zarar vermekle tehdit ettiğin için ben gemileri yaktım artık! Elimde videoların var diye beni zorla yanında tuttun ama Allah artık öyle büyük ki kimseden korkmuyorum!!! Benimle birlikte kaç kadının daha canını yaktığını biliyorum ve eminim onlar da sessiz kalmayacak! Başına gelecek her şeyden sen sorumlusun Burak Kalfa!"

tuğçe tayfur

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı