Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarlarının karşılaşma öncesinde Hükümet istifa sloganı atmalarının etkileri devam ediyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Twitter hesabından Beşiktaş forması giydiği bir videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslendi.

“Sayın Soylu, hiç kimse büyük Beşiktaş taraftarını tehdit edemez. Burada asıl sormanız gereken soru binlerce Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli taraftar neden hükümeti istifaya davet ediyor” diyen Özcan, sözlerine şöyle devam etti:

“Burada özeleştiri yapmak yerine taraftarı tehdit etmeyi bir maharet sanıyorsunuz. Bu vatansever taraftar sizin tehditlerinize boyun eğmez. Ben de bir Beşiktaş taraftarı olarak sizin tehditlerinize asla boyun eğmeyeceğim. Hodrimeydansa hodrimeydan."

SOYLU NE DEMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Hükümet İstifa” sloganı atan Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları ile ilgili şöyle konuşmuştu:

"Deprem sonrasında siz bunları yaparken başkaları da siyaset inşa etmeye çalışıyor. 'Ha buradan acaba bir karmaşıklık oluşturabilir miyim' diyenler olabilir. Yani burada bizim bu deprem meselesine gömüldüğümüzü zannedenler güvenlik meselesinde kalkanlarımızı kaldırmayacağımızı zannetmesinler. Üç beş tane bu tip meselenin koordinasyonu ve mühendisliğine soyunan adamları da Türkiye'nin geleceğiyle ilgili karartma hakkı verilmez.

Hiç merak etmeyin. Mesaimizi bölmesinler. Biz mesaimizi de böleriz. Mesaimizi bölerlerse bu milletin karşı karşıya kaldığı süreçte bu millete haksızlık ederler. Mesaimizi bölmek isterlerse rahat böleriz, hodri meydan. Türkiye'nin güvenliğiyle ilgili hiç kimse bilek güreşine girmesin. Tavsiyem odur. Marjinal bir kafayla, marjinal bir zekayla bu milletin karşı karşıya kaldığı bu süreci zehirlemeye çalışmasınlar.

Mesaimizi bölmek isterlerse rahat böleriz, hodri meydan.”

Odatv.com

Editör: Ali Özyiğit