Galatasaray, yaz transferlerine hız verdi.  Angelino, Halil Dervişoğlu ve Cedric Bakambu’yu kadrosuna katan Galatasaray, şimdi de orta saha için yıldız arayışına girdi. transferi oldu. Sarı-Kırmızılı kulübün orta saha için dünyaaca ünlü 3 yıldız oyuncunun peşine düştüğü öğrenildi.

Hürriyet'in haberine göre, Galatasaray'ın uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü ve cevap beklediği Leandro Paredes’in İtalya ve İspanya takımlarına öncelilik vererek olumlu geri dönüş yapmaması üzerine harekete geçen sarı kırmızılı yönetim, alternatif isimlere yöneldi. Orta saha için oyuncu arayışını sürdüren Galatasaray'ın önümüzdeki hafta belirlediği oyuncularla görüşmesi bekleniyor. Sarı kırmızılı kulübün listesinde Manchester United’lı Fred, Tottenham’lı Giovanni Lo Celso ve Bayern Münih’li Marcel Sabitzer gibi önemli isimlerin yer aldığı gelen bilgiler arasında.

"BUGÜN YARIN BİTMESİNİ BEKLEDİĞİMİZ TRANSFERLER VAR"   

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, stat isim sponsorluğu için dün düzenlenen törende transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Timur, Fred ve Sabitzer’in gündemlerinde olduğunu belirterek, “Sabitzer ile ilgili bir girişimimiz olmadı. Oyuncularla ilgili bir şey demem doğru olmuyor. Bu aleyhimize oluyor. İki oyuncu listede var ama girişimimiz olmadı. Bugün-yarın bitmesini beklediğimiz transferler var. Şu an gelecek oyuncular ilk turda oynayacak durumda değil” dedi.

Timur'un önümüzdeki hafta 3 oyuncunun temsilcileri ve kulüpleri ile görüşmek üzere yurt dışına gitmesi bekleniyor.

Editör: Yadigar Hanım