Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak olan maçı Atilla Karaoğlan yönetecek. Yardımcı hakemler ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Abdullah Bora Özkara olacak.

2 yıl aradan sonra Süper Lig’e döndüler 2 yıl aradan sonra Süper Lig’e döndüler

Bu sezon ligde 29 maça çıkan Galatasaray, 25 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederken, sadece 1 mağlubiyet aldı. Bu süreçte rakip fileleri 64 kez havalandırırken, kalesinde ise 17 gol gördü. Ayrıca Galatasaray, ligde en az gol yiyen takım konumunda. Deplasmanda oynadığı son 7 maçtan mağlup ayrılmayan Galatasaray, 78 puanla lig lideri durumda bulunuyor. Fenerbahçe'nin zorlu Trabzonspor deplasmanına gideceği haftada Galatasaray, Kasımpaşa maçını kazanarak haftayı kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

Galatasaray'ın Kasımpaşa maçına Davinson Sanchez ve Serge Aurier'in sakatlıkları devam ederken, kadro dışı bırakılan ve milli takım arasından sonra takıma katılması beklenen Sergio Oliveira'nın katılması bekleniyor. Sakatlığını atlatan Abdülkerim Bardakcı ise teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi halinde Kasımpaşa maçında forma giyebilir.

Galatasaray'da Kasımpaşa maçı öncesinde 3 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Kaan Ayhan, Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu, Kasımpaşa maçında sarı kart görmeleri halinde Süper Lig'in 31. haftasındaki Hatayspor maçında cezalı duruma düşecekler.

Editör: Habererk Com