Afili Aşk 38. bölüm izle linki Kanal D'de. Afili Aşk 38. bölüm tek parça izle halinde yayında. Afili Aşk final mi yaptı?

Başrollerinde Burcu ÖZberk ile Çağlar Ertuğrul'un oynadığı Afili Aşk dizisi 38. final bölümüyle 19 Mart akşamında Kanal D ekranlarında. Afili Aşk son bölümünde; Kerem'in Ayşe'ye olan sürpriz teklifi herkesi şaşırtmıştır. Kerem ile Ayşe için o gece artık ölümsüzdür. Ancak artık düğün hazırlıkları onlar için başlamıştır.

Ayşe'nin hamile olduğu ortaya çıkınca Kerem ile birlikte artık hayatlarında yeni bir dönem başlamıştır. Ancak Ayşe bu ilgi karşısında oldukça şaşırır. Kerem'in tek düşüncesinin bebek olduğu fikri aklını karıştırmıştır.

Ayşe ise doktordan bebek hakkında yeni bir haber alır. Ayşe'nin hayatı bu haberle birlikte alt üst olacaktır. Ayşe çaresizce beklemeye başlarken Ceyda'da son hamlesini yapmıştır. Kerem'in özel hayatı artık Amerikalı ortakların dilindedir.

Ortaklık artık bitmek üzeredir. Kerem'in kariyeri alt üst olmak üzere iken asıl tehlikede babasıdır. Ayşe ile Kerem'in tek düşüncesi ise artık bu zor günlerin üstesinden gelme çabasıdır.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜM İZLE

Editör: TE Bilişim