Ünlü şarkıcı Haluk Levent, kendisini arayan şarkıcı Aleyna Tilki'nin sahnede giydiği kostümleri satarak, müzisyenler için yürütülen kampanyaya destek vermek istediğini söyledi.
Koronavirüs salgınının en fazla etkilediği meslek grupları arasında yer alan müzisyenler, normalleşme adımlarından istediklerini alamadı. 1 Haziran itibariyle geçilen yeni normalleşme döneminde, eğlence mekanlarının kapalı kalmaya devam edeceği belirtildi.

UZUN SÜREDİR ÇALIŞMIYORLAR

Bu gelişmelerin ardından çok sayıda müzisyen, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla, uzun süredir çalışamadıklarını ve maddi kayıplarının önemli boyutlara ulaştığını söyledi.

Salgından etkilenen müzisyenlere destek olmak için kolları sıvayanlardan biri ünlü şarkıcı Haluk Levent oldu. Müzisyenlere destek arayan Levent'e bir destek de meslektaşı Aleyna Tilki'den geldi.

Şarkıcı Haluk Levent, Aleyna Tilki'nin kendisini arayarak, projeye destek olmak için sahnede giydiği kostümleri satmak istediğini söyledi. Aleyna Tilki'nin müzisyenlere destek olma talebi, takdirle karşılandı.

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Ve enteresan bir gelişme! @aleynatilki aradı. "Haluk ağabeyciğim sahnede giydiğim kostümlerimi satmak istiyorum. O parayı da kampanya yaptığınız müzisyenler için kullanmak istiyorum" dedi.

Haluk Levent açıkladı: Aleyna Tilki kıyafetlerini satıp, müzisyenlere destek olmak istiyor

Editör: TE Bilişim