Erdal Sadi, cemaatine yaptığı konuşma sırasında:  “Sen bu sistemde ne anlatabilirsin? Kime ne konuşabilirsin? Ne kadar hükmün var? Sistemin değişmesi lazım arkadaşlar. Laik sistem… Yerin dibine batsın laik sistem. Ben Müslüman’ım ya. Bir Müslüman laik olamaz. Vallahi olamaz. Ebu Cehil'de laikti diyerek gericiliğe yeni bir boyut getirdi.

Geçen aylarda Küçükçekmece'de konuşan Erdal Sadi isimli gerici şu ifadeleri kullandı:

“Hoşlarına gitmiyor çünkü. Onların rahat yaşamlarına karışıyoruz ya, Kuran geldiği zaman af buyurun hayvanlar gibi dışarıda çiftleşemeyecekler ya, rahat rahat içip eğlenemeyecekler ya bundan korkuyorlar. Ya korkma şu anda istediğin gibi yiyip içebilirsin ya… Zıkkımın dibini iç. İçiyorsun zaten karışan mı var? Son kuruşuna kadar kumara ver, bitir. Karışan mı var? Karını kızını çıplak dolaştırıyorsun. Karışan yok ki. Zina serbest istediğin kadınla düşüp kalkıyorsun. Karışan yok ki. Karışsan zaten sen suç işlemiş oluyorsun."

"Bir Müslüman laik olamaz"

Sen bu sistemde ne anlatabilirsin? Kime ne konuşabilirsin? Ne kadar hükmün var? Sistemin değişmesi lazım arkadaşlar. Laik sistem… Yerin dibine batsın laik sistem. Ben Müslüman’ım ya. Bir Müslüman laik olamaz. Vallahi olamaz. Ebu Cehil de laikti. 

"Anayasa’ya yine İslam kanunları gelecek"

Ama (sistem) o da yıkılacak. Allah’ın izniyle o da yıkılacak. Devletin dini yine İslam olacak. Anayasa’ya yine İslam kanunları gelecek. Vallahi gelecek.

Sancak düştüğü yerden kalkar. Hilafet sancağı buradan düştü. Bizim ülkemizde düştü. Allah’ın izniyle yine İstanbul’dan kalkacak, Türkiye’den kalkacak.”

Editör: Bumin Kağan Muti