Zafer Partisi Kurucu üyesi ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyesi Yakup Gürsel Girginer, Kaşif Kozinoğlu'nun ölümünün 11. yılında anma mesajı yayınladı.

Türk dünyasının Kürşad'ı olarak nitelendirdiği Kaşif Kozinoğlu'nun yıllar geçse de unutulmayacağını ifade eden Girginer, "Kendisini tanımaktan büyük gurur duyduğum merhum Kozinoğlu'nun inşallah mekanı cennettir. Allah rahmet eylesin, ışıklar içinde uyusun" dedi.

Girginer mesajında şunları söyledi:

"Türk dünyasının Kürşad'ı Kaşif Kozinoğlu'nun kalplerimize gömüldüğü gün 12 Kasım 2011. Bu tarih Türk milletinin Kürşad'ı olan Kaşif Kozinoğlu'nun öldürülme yıldönümüdür. Bosna'dan Türkistan coğrafyamıza kadar Güney Türkistan'dan Doğu Türkistan'ımıza Güney Azerbaycan'ımıza kadar her yerde olan kendisini yetiştirmiş madalyalara boğulmuş bir Türk balasıydı. Şu an Mahkemelerimiz sıkıntılı olduğu için sandıktan sonra (Ben öldürüldüğüne inanıyorum) inşallah kanı yerde kalmayacaktır. Sırp keskin nişancılarına cevap vermek için Bosna'nın köyüne paraşütle inen, oradan başlayarak keskin nişancılar yetiştiren ve orada tümen kuran Can Azerbaycan'ın silahlı kuvvetlerinin kurulumunda emeği olan Uygur kardeşlerimize tam yardımcı olan Ortaasya Türk Devletlerinde birlik için beraber çalıştığımız Kaşif Kozinoğlu'nu Türk dünyası unutmayacaktır. Ruhu Şad olsun."

Editör: Yadigar Hanım