Eski futbolcu Gökhan Zan, Melih Gökçek’in kendisine “Futbolcu olacağına artist olsaydın” demesine, “Helal ülkenin haramzade siyasetçisi” diye sert bir yanıt verdi.

6 Şubat depremlerinin yıldönümünde tüm Türkiye’nin acısını paylaşan eski futbolcu Gökhan Zan, “3 gün bizi ölüme terk ettiniz, burada istemiyoruz sizi!” diye tepki göstermişti. Zan’ın bu sözleri eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i kızdırdı. Gökçek, sosyal medya hesabından Zan’ın tepkisini paylaşıp, “Oğlum evladım futbolcu olacağına artist olsaydın” dedi.

İstanbul Beşiktaş'ta Zincirleme Kaza: 8 Yaralı İstanbul Beşiktaş'ta Zincirleme Kaza: 8 Yaralı

ZAN’DAN YANIT GELDİ

Gökçek’in kendisine yönelik paylaşımına cevap veren Zan, şöyle dedi: “Helal ülkenin haramzade siyasetçisi Sayın İ… Melik Gökçek; Ben Gökhan ZAN. Ülkemi, vatanımı, Hatay’ımı, insanlarımı seven, memleket aşığı eski MİLLİ FUTBOLCUYUM. Bilgi yoksunluğunuzu gidermek için söylüyorum ARTİST değilim! Ben futbolumu alın terimle, namusumla, şerefimle yaptım, vatanıma nasıl katkı sağlarım, ülkeme nasıl hizmet ederim diye uğraştım ve Türkiye’nin en büyük kulüplerinde oynadım. Yeri geldi aç kaldım, yeri geldi soğukta dondum, 9 kişilik ailemle sefalet içinde yaşadım ama şerefimle geldim bugünlere. Ama DİN satıp kimsenin KUL HAKKINI yemedim. Siz ise, kendi halkınızı satmış, kendi partiniz tarafından hain ilan edilmiş, yemek yediğiniz insanlar tarafından cenazelerde görülmeyen, ACINASI bir jeliboncu, devletin malını talan eden MAFYAVARİ bir kişiliksizsiniz.

Benim gözümde değeri sıfır olan, utanma duygusunu kaybetmiş, siyasetin yüzsüzü bir canlısınız. Korkunuzdan yorumları bile açamayan, gerçekle hayali karıştıran, işi gücü fitne vesatlıkla geçinen, siyaset arsızı bir TÜR olarak, biraz AR edip DİNAZORLARLA oynamasanız mı acaba? Ortalama zekanın altında olan size, tıbbın çözüm bulamayacağını bildiğimden naçizane önerim, DOKTORLARIMIZI rahat bırakıp TÖVBEKAR olup, milletle HELALLEŞMEnizdir. Zira, PARSEL PARSEL yaptığınız günahları ve aldığınız AHLARI yedi hamamda yıkansanız bile temizleyemezsiniz, film setlerinin kötü ARTİSTİ bile olamazsınız… Ve, tanıştığımıza da hiç sevinmediğim gibi, tüm ülke gibi sizi tanımamayı isterdim.”

Kaynak: Haber merkezi