Çamaşır makinesinden çıkan çamaşırlar bazen lekeli ve yıkanmamış şeklinde çıkabiliyor. Bu aslında makinenizde bazı sorunların olduğunu gösteriyor. Eğer sizde bu tarz durumlarla karşı karşıyaysanız bu yöntem çok işinize yarayacak.

Bu durumdan kurtulmak istiyorsanız mutlaka bu basit yöntemi denemelisiniz. Kimse bilmiyor ancak tamirciler bu yöntem ile tüm sorunları çözüyor. Çamaşır makinenize çorap atın ve sonucu anında görün.

Çamaşırlar yırtılıyorsa ya bir pamuk yada bir çorapla makinenin tamburunda çapak olduğunu anlayabilirsiniz. Bunun için elinize geçireceğiniz ince bir kadın çorabıyla makinenizin tamburunu elinizle yoklayın. Eğer bir çapak varsa elinizdeki çorabı yırtacaktır. Çapağı tespit ettikten sonra el yordamıyla çapağı düzeltebilirsiniz. Artık kıyafetlerinizdeki o sürpriz yırtıklar oluşmayacak.

gfgfgfgf-4-001.jpg

MAKİNENİZİN GÖRÜNMEYEN BÖLÜMLERİNİN DE TEMİZLİĞE İHTİYACI VAR

Çamaşır makinesi temizleme yöntemleri, çamaşır makinesinin bulunduğu her evde mutlaka bilinmesi gereken pratik bilgiler arasında yerini alıyor. Çamaşırlarınızı tertemiz yapmakla görevli olan bu beyaz eşya ürünü, zaman zaman kıyafetlerden gelen tozlardan dolayı kirlenmektedir. Her ne kadar yıkama esnasında kendini temizlediğini düşünseniz de aslında çamaşır makinesinin göremediğiniz yerlerinin de temizliğe ihtiyacı olacaktır.

ÇAMAŞIR MAKİNENİZİ BU YÖNTEMLERLE TEMİZLEYEBİLİRSİNİZ

Elma Sirkesi ve Su
Beyaz Sirke ve Limon Tuzu
Karbonat ve Sirke
Bulaşık Makinesi Tableti
Çamaşır Makinesi Temizleyicisi
Limon

Editör: Yadigar Hanım